PROMO

AdmiralBet: Zgrabi 50 posto freebeta na depozit uz promo kod: EVROPA

ADMIRALBET VAS ČASTI

Sportska kladionica AdmiralBet vas časti sa 50% Freebeta na depozit za vrijeme trajanja evropskih kvalifikacionih utakmica. 

Borba za mjesta u Ligi šampiona i Konferencijskoj liginaredne sezone postaju sve ozbiljnija. Od BiH predstavnika, večeras pratimo Zrnjiski, koji nakon što je savladan Urartu, kući dočekuje ekipu Slovan iz Bratislave. 

U četvrtak u borbi za Konferencijsku ligu, Željezničar nakon što je bio bolji od Dinamo Minska, dočekuje azerbejdžanski Neftči, dok banjalučki Borac ide u goste favorizovanoj Austriji iz Beča. 

NAPUNITE FREEBET UZ PROMO KOD: EVROPA

Pored obaveznog navijanja za BiH predstavnike, veliki broj kvalifikacionih utakmica narednih 3 dana nudi nam vrhunsku šansu za kombinovanje najboljih parova za tiket. Zato iskoristite priliku i deponujete svoj AdmiralBet nalog u minimalnom iznosu od 10 KM i prilikom depozita unesite PROMO KOD: EVROPA, jer dobijate pokon od 50% FREEBETA u odnosu na vaš depozit. 

Ovo nije prilika koju možete iskoristiti samo jednom, već svaki dan na vaš prvi depozit AdmiralBet vas časti sa 50% FREEBETA!

NAPUNITE FREEBET UZ PROMO KOD: EVROPA u periodu od 25. jula do 27. jula i 1. augusta do 3. augusta i iskoristite priliku da navijate za svoje favorite, ali i da profitirate. 

Ukoliko još uvijek nemate AdmiralBet nalog, sad je idealna prilika da se registrujete na admiralbet.ba, preuzmete aplikaciju, jer čeka vas čak 100% Freebet i kazino slot bonusa za besplatnu zabavu.

Da budete u toku sa svim prednostima zabave na AdmiralBet-u, zapratite Instagram nalog admiralbetbih i Facebook nalog AdmiralBet BiH.

AdmiralBet – više od igre!

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori