PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

ADMIRALBET VAS ČASTI

Sportska kladionica AdmiralBet daje na poklon 50 KM svim novoregistrovanim igračima!

Sa svakim odigranim tiketom u AdmiralBet kladionici, osvajaš dodatne bonuse. Već od 3 odigrana para na tiketu, uvećavaš svoj Freebet račun, bez obzira da li je tiket dobitni ili gubitni. 

Maksimalni iznos se uvećava sve do 20% Freebet-a u odnosu na broj odigranih parova, a ukoliko želite više, vrijeme da iskoristite ZICER!?

VIKEND ZICER

Tradicionalno vikend uvijek nudi najveći broj sportskih događaja, tako da ga rijetko koji ljubitelj sporta želi propustiti. 

Idealna prilika da dokažete svoje sportsko znanje jeste da odigrate tiket, ali prije toga morate znati činjenicu da samo u AdmiralBet-u svaki vikend za svoj prvi depozit u danu dobijate čak 30% Freebeta, za oba dana vikenda. 

Odigrajte namanje pet parova na tiketu, sa minimalnom kvotom od 1.35 i otključali ste 30% Freebeta za sportsko klađenje. 

EVROLIGAŠKA PETORKA UBACUJE 20% FREEBET-a

Za sve ljubitelje najelitnije evropske košarke, AdmiralBet nudi priliku da sastave svoju idealnu petorku i odigraju granice svojih igrača za poene, asistencije i skokove, jer za SVAKI TIKET ADMIRALBET ČASTI SA 20% FREEBETA.

Broj tiketa nije ograničen, a AdmiralBet vas automatski časti sa 20% ZA SVAKI TIKET!

Naravno da je noćna mora svakog igrača, pad tiketa na samo jednu utakmicu. Ono što je bitno, jeste smanjiti taj stres na što je moguće manje, a takvu priliku imate ako igrate u AdmiralBet-u gdje JEDAN KIKS NIJE MINUS.

Samo jedan promašen par na tiketu, ne da vam samo vraća ulog, već u zavisnosti od pogođene kvote svoj ulog možete uvećati do 100 puta. 

SPORT CASHBACK

Svi igrači koji igraju sportsko klađenje, sigurno će potvrditi, da nekad jednostavno dođu trenuci kad „sreća okrene leđa“, ali ako je sreća, to ne znači da će AdmiralBet. 

Svake srijede provjerite svoj AdmiralBet nalog, gdje u zavisnosti od cashback praga koji ste ostvarili u prethodnih sedam dana, na naš nalog dobijate povrat u freebetu i vaša sportska avantura se nastavlja. 

Za svaki vaš odigrani tiket, dobijate priliku da naplatite ekstreme bonuse koji idu čak do 700%, kad maksimalni dobitak na tiketu od 100.000 KM postaje mnogo realniji nego što vam možda zvuči. 

Ukoliko još uvijek nemate registrovan nalog na AdmiralBet-u, sad je idealna prilika da to uradite i zgrabite bonus od 50KM – BEZ USLOVA!

Budite u toku sa svim prednostima igre i zabave na AdmiralBetu i zapratite AdmiralBet BiH Facebook i Instagram nalog.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Dobro došao u Meridian: Uplati depozit i zgrabi 100 posto bonusa!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori