PROMO

Ko osvaja Ligu šampiona? AdmiralBet je spremio poklon za sve igrače!

PREUZMITE ADMIRALBET APLIKACIJU

Sigurno najisčekivaniji sportski događaj ove godine je pred nama. U Istambulu od 21h gledamo finale Lige šampiona: Manchester City – Inter Milan

Svi znamo za koga navija cijela BIH, a to je naravno za tim našeg reprezentativnog kapitena Edina Džeke.

Ukoliko želite da pratite meč i da dodatno profitirate, sad imate idealnu priliku, jer sve što je potrebno da uradite jeste da preuzmete AdmiralBet aplikaciju, registrujete i verifikujete svoj nalog i POKLON OD 50 KM BEZ DEPOZITA ZA DOBRODOŠLICU je vaš.

Mora se priznati da tim Pep Gvardiole ove sezone radi fenomenalan posao. Naravno da  veliki razlog tome je upravo pojačanje sa Erling Haalandom koji predvodi napad. Već su osvojili Premier League i FA Cup Engleske, a sad sigurno imaju namjeru da kolekciju upotpune sa popularnom „Ušarom“.

Sa druge strane milanski tim, koji predvodi sa klupe čuveni Simeone Inzaghi, ovu sezonu Serie A završio je na 3. poziciji, ali su zato pobjedom na Fiorentinom, osvojili italijanski kup. Ono što sigurno obećava, jeste vrlo dobro taktiziranje forme ekipe, jer Inter je u posljednih 12 utakmica ostvario sve pobjede i samo jedan poraz od osvajača Serie A – Napoli-a. Vrhunsku igru pokazali su protiv najvećih rivala u domaćoj ligi, ali vjerovatno najdraže su im pobjede nad gradskim rivalom – Milanom, kojeg su dva puta savladali u polufinalu Lige šampiona.

Svakako da je ovo meč koji se jednostavno morati tipovati, a naravno da je dodatni razlog tome, što samo u sportskoj kladionici AdmiralBet dobijate 30% VIKEND ZICER BONUSA!

Možda je neopravdano Man. City u ovoj utakmici značajno favorizovan, jer bukmejkeri nude kvotu od samo 1.50 na pobjedu „Građana“, ali ovo je utakmica u kojoj se vrlo dobro zna za koga navija Bosna, tako da ukoliko se odlučite da odigrate navijački tiket i tipujete na pobjedu Intera, dobijate kvotu od čak 7.00!

Singl tiket na ovoj utakmici je takođe vrhunska prilika za naplatu. Prema svim mogućim informacijama Edin Džeko sigurno igra od prve minute meča, a ono što treba iskoristiti jeste kvota da naš „Dijamant“ daje gol na utakmici – 5.45!Za igrače koji uživaju u nešto više rizika, a žele maksimalnu naplatu, kvota da Edin Džeko postiže prvi gol na meču je vrhunskih – 14.40!

Svakako ne propustite priliku da svoju zabavu maksimalno naplatite najvećim bonusima. 

PREUZMITE ADMIRALBET APLIKACIJU

Sad vam je na dohvat prsta dostupno sve na jednom mjestu. Najnovije sportske informacije, kompletna statistika, vrhunski užitak u praćenju Live utakmica, gdje animacije prate svaku promjenu, a sve to možete preuzeti za android uređaje na OVOM LINKU, a za sve IOS korisnike na OVOM LINKU.

Naravno da aplikacija dolazi i sa bonusima, jer AdmiralBet vaš prvi depozit preko aplikacije časti sa 100% bonusa za sportsko klađenje i 100% bonusa za slot igre!

Da budete u toku sa svim AdmiralBet pogodnostima igre i zabave, zapratite AdmiraBet Instagram i Facebook nalog.

*kvote su podložne promjenama

VEZANE VIJESTI

PARIZ

Dodik gledao spektakl u Ligi prvaka

NJEMAČKA

UEFA DONIJELA ODLUKU: Peljto donio pravu odluku!

ŠPANIJA

Pilav delegiran za utakmicu Barcelona – Napoli!

NJEMAČKA

Bh. sudac u UEFA-i ima nadimak Bruce Lee: 'Ima manje masti od Ronalda...'

NJEMAČKA

Čuveni Henry pohvalio Irfana Peljtu

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori