PROMO

VIKEND NAJVEĆIH KVOTA: Sarajevo 2.70, Bayern 1.80, Liverpool 2.00!

SAMO U ADMIRAL BET-u

Sportska kladionica AdmiralBet poklanja svim novoregistrovanim igračima 20 KM!

Još vrlo malo vremena je ostalo da se profitira, jer praktično sve evropske fudbalske lige uskoro završavaju. Osvajači pojedinih liga već su poznati, ali „oštrija“ borba se vodi za pozicije koje naredne sezone vode u najelitnija evropska takmičenja.

Priliku da zaigrate najveće kvote – AdmiralBet, sad imate praktično besplatno, jer ukoliko se još uvijek niste registrovali, ovo je super vijest za vas. 

REGISTRUJ SE UZ PROMO KOD: BHFUDBAL20

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na admiralbet.bai verifikujete nalog najkasnije do 21.05.2023. ( 23.59h ) i osvojili ste poklon od 20 KM Freebet-a koje možete iskoristiti za sportsko klađenje.

FK SARAJEVO – FK VELEŽ ( 1-2.60  X-3.25  2-2.60 )

Nakon intrigantnog Kupa BiH, Mostarci na domaćem terenu dočekuju ekipu Sarajeva, sa namjerom da upisom tri boda povećaju svoje šanse za evropske kvalifikacije naredne sezone. Veliki problem za ekipu iz Mostara, jeste što Sarajevo ima identičan plan, ali i prednost od 2 boda na tabeli. Sarajevo je dosta odmornija ekipa, jer posljedni meč su igrali 12. maja, dok je Velež igrao finale kupa u srijedu. Ono što svakako daje dodatnu motivaciju Sarajevu, ali i ubjeđenje igračima sportske prognoze u pobjedu bordo-bijelih jeste skor u gostima, gdje gostujuća ekipa u posljednih 5 utakmica, ima sve pobjede i samo jedan kiks u Banja Luci. 

Takođe za igrače koji ne žele da fikisiraju na pobjedu neke od ekipa, igra na golove je po kvotama više nego interesanta. Kvota da oba tima daju gol je 1.73, a za samo gol više ukoliko utakmica bude 3+ nudi se kvota od 2.25.

A, samo u sportskoj kladionici AdmiralBet imate priliku za rekordni profit, jer ukoliko odigrate na događaj da oba tima daju gol u prvih 15 minuta meča, isplatna kvota je – 35.00!

BUNDESLIGA

Ovo je sigurno jedna od najuzbudljivijih godina Bundeslige. Mnogi su se nadali konačnom slomu dominacije „Bavaraca“, ali ipak oni su i dalje prvi na tabeli. Samo jedan bod prednosti ispred „Milionera“ iz Dortmunda danas moraju dokaziti u utakmici protiv RB Leipzig-a. Ovo sigurno nije ni malo lagan zadatak, jer „Bikovi“ su u borbi za mjesta koja naredne sezone obećavaju najelitnije evropsko takmičenje. Utakmica koja starta od 18.30h na „Allianz Arena“ stadionu u Minhenu, sigurno nije ona koja će završiti praznih mreža, jer jedino što svi očekuju je prava goleada. Svakako da je minhenska ekipa sa svojom reputacijom na domaćem terenu favorit, ali teško je da će proći bez primljenog gola. Samim tim logičan izbor za igru je svakako pobjeda Bayern Minhena i 3+ na utakmici za kvotu – 1.80

Utakmica koja je svakako vrlo izgledna da se pretvori u goleadu ( dakle čitaj: naplatu ), je Hoffenheim – Union Berlin. Ako je i jedna ekipa u Bundesligi godina čuvena po 3+ rezultatima, onda je to svakako Hoffenheim, a Union Berlin, danas jednostavno mora ići na pobjedu. 

Kvota da obje ekipe postižu po gol i da utakmica završa sa skorom 3+ je vrhunskih – 2.20, dok nešto „agresivniji“ igrači danas napadaju poklon bukmejkera GG4+ za kvotu 3.60!

PREMIER LEAGUE ENGLESKE

Manchester City se nalazi na korak osvajanja lige, dok mnogi žale sa posrnulim „Tobdžijama“. Arsenal danas ide u goste Nottingham Forestu od 18.30h, dok M. City sutra od 17h na „Etihad“ stadionu dočekuje londonski Chelsea.

Utakmica koja se danas čeka sa najvećim uzbuđenjem je okršaj: Liverpool – Aston Villa. Gosti su sa fantastičnom igrom u drugom dijelu sezone, došli na 8 poziciji, gdje su sa 57 bodova na granici borbe za mjesta koja obećavaju Ligu Evrope naredne sezone, dok je ekipa Jirgen Kloppa, na bod zaostatka za 4. pozicijom i mjesto u evropskoj eliti. Svi bukmejkeri danas su ubjeđeni u pobjedu Liverpoola na domaćem terenu, a svakako dokaz tom jesu sedam vezanih pobjeda „Redsa“. Dominanta pobjeda je ono što se očekuje, a kvota sa 1&3+ danas je 2.00!

Danas je još igraju mečevi:

• Tottenham – Brentford

• Bournemouth – Manchester United

• Fulham – Crystal Palace

• Wolves – Everton

*kvote su podložne promjenama, ali samo AdmiralBet nudi najveće kvote.

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori