PROMO

AdmiralBet nudi najveće kvote za okršaj LIVERPOOLA i MANCHESTER UNITEDA

ZA PRVI DEPOZIT BONUS DO 600 KM

AdmiralBet nudi ekstremne bonuse, najveće u Bosni i Hercegovini! Za prvi depozit preuzmite bonus do 600 KM

Pred nama je jedna od najvećih „poslastica“ koja fudbal može da pruži. Već dugo vremena je poznatno da Premier League Engleske najpraćenija fudbalska liga svijeta, a današnji derbi ono je što se čeka cjele sezone – okršaj: LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED!

Ukoliko želite priliku da uživate u fudbalskoj fantaziji, a da pri tom profitirate, obavezno se registrujte na admiralbet.ba, jer prilika kao što se pruža danas, jednostavno se ne propušta.

PREUZMITE 200 BESPLATNIH SPINOVA za najbolje zabavu na poluvremenu, a ukoliko ste odvažniji igrač samo u AdmiralBet sportskoj kladionici imate mogućnost da za prvi depozit dobijete čak 200% bonusa i tako inkasirate i do 600 KM!

Okršaj „Redsa“ i „Crvenih đavolja“ igra se na čuvenom „Anfield“ stadionu od 17.30h. Ekipa Jirgen Kloppa možda ove sezone ne pruža one partije na koje smo od njih navikli u prethodnim sezonama, ali sigurno znamo da će na ovom derbiju biti ispraćeni sa najvećom podrškom svojih fanatičnih fanova. Trenutno su sa 39 bodova, 10 manje od „Đavola“. Trka za evropska takmičenja nikad nije bila napetija, ali kvorum je samo 4. ekipe. Ono što sigurno treba da zabrine Kloppovu ekipu jeste fenomenalna forma ekipe Erik ten Hag-a.

U posljednih 10 utakmica imaju samo dva neriješena rezultata i sve pobjede. Rashford zabija gol na praktično svakom meču, ali danas prekoputa ima vrhunskog Alissona. Kvote za danas su ipak prilično ujednačene. „Redsi“ su za pobjedu tipovani kvotom 2.60, a Man. Utd kvotom 2.90.

Naravno da je ovo utakmica na kojoj se očekuje goleada, tako da čuveni GG3+ za kvotu 1.85 sigurno je opcija za iskusne igrače.

*kvote su podložne promjenama, ali samo AdmiralBet u svakom trenutku nudi najveće kvote i najveće bonuse u Bosni i Hercegovini.

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori