PROMO

ADMIRALBET KVOTE: Union Berlin 5.20, Barcelona 1.95, Lazio 2.50!

NAJVEĆE KVOTE

Sportska kladionica AdmiralBet svim novoregistrovanim igračima poklanja najveći bonus dobrodošlice u Bosni i Hercegovini – 20 KM BEZ USLOVA!

Sljedeće sedmice konačno se vraća Liga šampiona, ali ovaj vikend je možda interesatniji od najelitnijeg evropskog takmičenja, jer sportska kladionica AdmiralBet nudi najveće kvote, za sve „lige petice“!

Oba vikend dana nam nude vrhunske mečeve, a ako imate „njuh“ za tiket, registrujte se na admiralbet.ba – jedino online mjesto u BIH gdje svoje znanje možete naplatiti apsolutno besplatno sa poklonom od 20 KM – BEZ USLOVA!

Borba za titulu u Bundesligi, dugo vremena nije bila interesantnija. Vodeći Bayern M., koji ima samo jedan bod više od Union Berlina, danas dočekuje Bochum kao favorit, ali zato drugoplasirana ekipa ima mnogo ozbiljnije gostovanje „Bikovima“ iz Leipzig-a. Dovoljno je reći da berlinska ekipa ima čak 11 vezanih pobjeda i ozbiljne želje da ove sezone konačno osvoje Bundesligu. Igra u gostima im nije problem, jer posljedni meč koji su izgubili bio je u novembru prethodne godine, tako da RB Leipzig sigurno nema jednostavan zadatak. Možda neopravdano „Bikovi“ su favorizovani kvotom 1.80, dok je ekipa iz Berlina tipovana sa 5.20. Nešto odvažniji igrači koji vjeruju da će „Bikovi“ danas postići pogodak, ali da Union B. ipak pobjeđuje tipuju na nevjerovatnu kvotu – 10.00!

Najinteresantniji meč italijanske Serie A, igra se večeras od 20.45h, na čuvenom „Olimpico“ stadionu u Rimu, gdje Lazio dočekuje Atalantu u utakmici koje je prava „goleada“ u najavi! Vatrena borba ove sezone u Italiji se umjesto borbe za titulu, koju je Napoli već „manje-više“ osigurao, vodi se za mjesta koja naredne sezone vode u najelitnija evropska takmičenja. „Nebesko-plavi“ su na 4. poziciji tabele, sa bodom više od Atalante, ali danas su ipak blago favorizovani u odnosu na ekipu koju vodi Gian Piero Gasperini. Ozbiljan problem ekipe iz Bergama su čak četiri igrača koja nedostaju: Maehle, Muratore, Palomino i Zappacosta. Utakmica koja pruža priliku da upišete vrhunski tip – pobjeda Lazia 2.50!

Od 17h imamo priliku da pratimo veliki derbi: Monaco – PSG. Parižani nakon kiksa u kupu i poraza od Marseille-a, danas na gostovanju „Kneževima“ svakako idu na pobjedu, jer ova ekipa novih „Galaktikosa“ ne smije nikako sebi dozvoliti 2 vezana poraza. Monaco je jedna od najefikasnijih ekipa lige, a odličan pokazatelj je da su samo na dvije prethodne utakmice na domaćem terenu postigli čak 10 golova. Ovo je definitivno utakmica na kojoj treba ozbiljno razmotriti opciju GG&4+ jer kvota je vrhunskih 2.80!

Sigurno ono bez čega vikend tiket teško da može da prođe je Premier League. Chelsea ide u goste West Ham-u, Arsenal dočekuje Brentford, a utakmica dana sigurno je meč: Leicester – Tottenham. Obavezno ispratite i nedeljni meč gdje „Crveni đavoli“ idu po „osvetu“ protiv Leeds-a. Neriješen rezultat na „Old Traford“ stadionu nije ono što je bilo u planu, jer ukoliko žele da se uključe u borbu za titulu ove sezone, pobjeda se mora upisati.

Pobjeda Manchester United-a se plaća kvotom 2.00!

U Španiji Barselona sigurno juriša ka tituli, a nedeljno gostovanje ekipi Villarreal-a prilika je da dokažu liderski status pobjedom. Imaju ukupno 10 vezanih pobjeda, od čega je pet u La Ligi. Prilika da se zaigra Lewandowski i ekipa za kvotu 2.00 gotovo da je obaveza na tiketu.

Kompletnu analizu svih utakmica pogledajte na OVOM LINKU, a da budete u toku sa svim promocijama koje vam omogućava AdmiralBet, obavezno zapratite Facebook i Instagram nalog i saznajte koji su to NAJVEĆI BONUSI ZA KLAĐENJE U BOSNI I HERCEGOVINI!

*kvote su podložne promjenama, ali AdmiralBet uvijek nudi najveće kvote!

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori