PROMO

HPLUS EURO6: Kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom!

HIFA PETROL

Hifa Petrol, najuspješnija i najbržerastuća bh. naftna kompanija, predstavila je novu generaciju HPLUS Euro 6 premium goriva. Zahvaljujući vrhunskim aditivima, ova goriva pružaju veću snagu i manju potrošnju, čime se postiže do 50 km više vožnje po rezervoaru.

Od kvaliteta goriva zavisi i kvalitet vožnje, a dugoročno od toga zavisi i radni vijek motora. U Hifa Petrolu je kvalitet oduvijek bio neupitan, tako da se konstatno radi na brojnim poboljšanjima i inovacijama. Nakon svakog ulaganja u unapređenje kvaliteta, vrše se dodatna testiranja i analize.

Hifa Petrol s ponosom objavljuje da kvalitet HPLUS goriva potvrđen i austrijskim certifikatom o kvaliteti, dodijeljenim od strane austrijskog državnog instituta Umweltbundesamt.

Nova generacija HPLUS Euro 6 premium goriva ispunjava najnovije europske i svjetske standarde kvaliteta goriva. Ekonomičnost i ekološka osviještenost postaju stvarnost s HPLUS gorivima, čija poboljšana formula omogućuje vožnju do 50 km više po rezervoaru uz maksimalne performanse. Time se postiže i manja emisija CO2 kao i duži radni vijek motora.

"Važno je ulagati u nove tehnologije kako bismo osigurali najviši kvalitet goriva i usluga. Mi u Hifa Petrolu smo ponosni na mogućnost da tržištu ponudimo najviši kvalitet goriva dostupan na tržištu, a što potvrđuje i certifikat od austrijskog državnog instituta" – istakao je Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

HPLUS Euro 6 premium goriva su dostupna na svih 56 prodajnih mjesta Hifa Petrola u Bosni i Hercegovini. Probajte HPLUS goriva i iskusite revoluciju u vožnji!

VEZANE VIJESTI

PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

HIFA PETROL

Hifa Petrol donirala 50.000 KM za pomoć Palestini!

PROMO

Hifa Petrol uplatila puni iznos za odlazak Merjeme Džafić na SP

PROMO

Hifa Petrol nagradila Lanu Pudar sa 9.000 KM za izvanredne rezultate

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori