MOSTAR

Krunoslav Rendulić: Cilj je pobjeda i prolazak dalje!

TRENER PLEMIĆA

''Ova utakmica je jako bitna. Imamo prednost iz prve utakmice i ništa nije gotovo, rezultat je otvoren i za jednu i za drugu momčad. Blagu prednost imamo, ali prva utakmica je pokazala da je to dobra momčad koja ima dosta dobrih pojedinaca i koja je završila na prvom mjestu ispred ekipe koja je lani igrala Konferencijsku ligu", kazao je trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić na konferenciji za medije uoči uzvrtanog susreta s armenskim FC Urartuom.

"Čeka nas zahtjevna utakmica, vjerujemo u sebe i u to da imamo kvalitetu, a cilj je pobjeda i prolaz. Oni teže igri i nadigravanju, kod njih nema panike i točno znaju što rade, izuzetno su organizirani. Mogu biti jako opasni i za nas je možda olakotnija okolnost što im se Sanogo povrijedio, i bit će out par tjedana, i onda imaju jednu opciju u napadu manje", naglasio je Rendulić.

Trener HŠK Zrinjski naveo je kako moraju "biti fokusirani na sebe, svoju igru i kvalitetu" te naveo kako je cilj dobiti utakmicu i proći.

"Što se tiče njihove igre, doći će sa napadačkim ambicijama, ali ne mislim da će srljati grlom u jagode'', poručio je Rendulić.

''Naša najveća je prednost što smo kvalitetnija momčad u odnosu na njih, ne umanjujući njihovu kvalitetu, koja je evidentna. Činjenica je da smo mi zabili iz prekida, a oni s tim imaju problema, a istina je i da je naša momčad u fazi stvaranja, jer od prošlog ljeta sedam novih igrača je nastupilo u prvoj momčadi i to je potpuno nova momčad'', dodao je Rendulić i poručio: 

''Nama će isto trebati vremena da sve sjedne na svoje i nadam se da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu''. Pohvalio je i mlade igrače. ''Sena je jedan od novih igrača koji lani nije igrao, bio je četvrti stoper i ne samo on, ali on je taj koji je zaslužio pohvale za svoj rad u zadnjih pola godine. To je putokaz kako isplivati iz neobećavajuće situacije. Trenirajući predano došao je do toga da iskoristi šansu u najboljem mogućem oblilku. Ali ne samo on, tu su i drugi, on je samo taj koji je odlučio utakmicu'', zaključio je strateg Plemića. 

Nemanja Bilbija kaže kako jedva čeka utakmicu.

''Utakmica nakon dugo vremena na našem stadionu i jedva čekamo tu utakmicu, jer znamo kakva je atmosfera na europskim utakmicama na našem stadionu. Pobjedom smo došli do velikog samopozudanja i spremno očekujemo sutrašnju utakmicu'', rekao je Bilbija. 

'Želimo imati svoj put u drugom pretkolu Lige prvaka za dalje. Ako bude prilike za dalje, mi ćemo je zgrabiti'', poručio je.

Komentirao je i rasprodan stadion.

''Kada smo tamo izašli na zagrijavanje i vidjeli naše navijače bilo nam je puno srce, kao i sada kad vidimo da je stadion rasprodan. Ovdje gostima nije lako igrati i to je jedna od naših prednosti'', kazao je.

Po vrućini je teško i trenirati i igrati, dodao je. 

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

MOSTAR

MOSTARSKI DERBI: Zrinjski minimalno savladao Velež!

MOSTARSKI DERBI

KO ĆE SLAVITI U MOSTARU? Danas veliki mostarski derbi!

MOSTAR

Navijačima Veleža zabranjen dolazak na mostarski derbi protiv Zrinjskog

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori