ZENICA

Hadžibegić: Cilj je da budemo među prve dvije ekipe u novembru

SELEKTOR ZMAJEVA

Reprezentativci BiH nastavili su pripreme za utakmice protiv Portugala i Luksemburga. Selektor Hadžibegić se osvrnuo na dolazak Edina Džeke u Zenicu kao i na povredu Benjamina Tahirovića.

“Njegov dolazak je kompletirao grupu. Veliko zadovoljstvo je da je sa nama. Ponosni smo na ono što je napravio ove godine. Drago mi je da je zdrav, umoran jeste, ali vidjet ćemo njegovo fizičko stanje poslije puta. Išao je na magnetnu rezonancu, čekamo analizu doktora. Danas nije trenirao, uradit ćemo sve da bi ga mogli koristiti za mečeve.

Slijedi Portugal koji ima ekipu ispunjenu zvijezdama. Koliko može BiH protiv njih?

"Tri standardna igrača su nam povrijeđena. Portugal je jedan od favorita, selekcija koja pravi dobre rezultate. Mi smo mlada selekcija koja se ne boji nikoga. Pokušat ćemo napraviti sve što se može napraviti. Cilj je da budemo među prve dvije ekipe u novembru. Očekujemo tešku utakmicu. Problem je u ritmu, jer su nam neki igrači prvenstvo završili u maju. Ali to je sastavni dio posla. Zadovoljan sam atmosferom. Motivacije je igrati u Portugalu pred 70 hiljada gledalaca” rekao je Hadžibegić i dodao:

“Fudbal se igra da se pobijedi. Mi smo mlada ekipa koja treba međunarodno iskustvo. Bio sam ogorčen poslije poraza protiv Slovačke. Svjesni su svi da oscilacije ne želimo ponavljati. Učinit ćemo da sve bude bolje. Imamo kapacitet da napravimo nešto. Moja želja je da igrače stavim u uslove koje imaju u klubovima."

VEZANE VIJESTI

OBJAVIO POVLAČENJE

Savez se zahvalio Šehiću: Ovo predstavlja kraj jedne ere!

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Puštene u prodaju ulaznice za utakmicu sa selekcijom Italiije!

UDARNA VIJEST

NOVI ŠOK: Ibrahim Šehić se oprostio od reprezentacije BiH!

BH. JUNIORI

Selektor U19 BiH objavio spisak igrača za utakmice protiv Slovenije!

TRAVNIK

SPEKTAKL U NOVOM TRAVNIKU: Dolaze humane zvijezde BiH i Hrvatske!

PROMO

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori