SPONZORIRANI ČLANAK

S Raiffeisen VISA karticama do Visa FIFA World Cup 2022™

NA KORAK STE DO KATARA

Volite fudbal i rado biste uživo gledali polufinalne utakmice FIFA World Cup Qatar 2022™ te doživjeli nezaboravno iskustvo? Za plaćanja koja obavljate, nerijetko umjesto keša koristite karticu? Jedinstvena prilika za ostvarenje Vaših želja je nagradna igra Raiffeisen banke, koju je omogućila Visa, za sve postojeće i nove korisnike Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica.

Nagradna igra je počela 01.08. i traje do 30. septembra 2022. godine. Stoga, ne oklijevajte jer je za učešće u nagradnoj igri i odlazak na ovogodišnje svjetsko prvenstvo u fudbalu potrebno da napravite najmanje 20 plaćanja Raiffeisen Visa karticama putem POS terminala Raiffeisen banke, aplikacije m-plati, digitalnih servisa Raiffeisen banke ili prilikom online kupovine. I to je sve, za učešće nije potrebna nikakva dodatna prijava.

Raiffeisen banka u saradnji sa kompanijom Visa će nagraditi poklon paketom dva najsretnija klijenta, korisnika Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica, a svaki od njih uključuje nagradno putovanje za dvije osobe u Katar na polufinalne utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu. Nagradni fond obuhvata i 15 vrijednih i zanimljivih utješnih nagrada, opremu u sportskom duhu. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena 17.10.2022. godine putem web stranice i društvenih mreža Banke. Za Visa debitne i kreditne kartice je moguće aplicirati i online putem web stranice Banke, a detaljnije informacije dostupne su: OVDJE

VEZANE VIJESTI

PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

PROMO

Uplovite u nezaboravnu zabavu s 70 KM premium dobrodošlice!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

MD SHOP NAGRAĐUJE: Registruj se i osvoji 66 KM bonusa!

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori