Druga liga - jug

POZITIVNA PRIČA: Optimizam na Bjelavama, stiže nova Uprava!

ČAPLJINU ČEKAJU BOLJI DANI

Pred početak nadolazećeg prvenstva na gradskom stadionu u Čapljini sinoć je održana skupština kluba. 
 
Iako rezultatski poprilično uspješna protekla sezona u organizacijskom smislu bila je vrlo iscrpna za vodstvo kluba s Bjelava. Za sve pristaše i poznavatelje cjelokupnoga stanja oko HNK Čapljine, kronološkim slijedom događaja, bilo je jasno da će pred novu sezonu uslijediti velike promjene u rukovodstvu što se sinoć i dogodilo. 
 
Jednoglasnom odlukom skupštinara sva dosadašnja upravna tijela kluba su raspuštena te se novim izglasavanjem izabralo novo vodstvo HNK Čapljina.  
 
Nova skupština, mahom sastavljena od bivših igrača i simpatizera kluba sa područja općine, za predsjednika HNK Čapljina izabrala je nekadašnju 'desetku' kluba , a danas vrlo uspješnu osobu iz poslovnoga svijeta, Gorana Dodiga. Dodig, aktualni financijski direktor Intera tehnološkog parka te doktor pravnih znanosti, predvoditi će novu Upravu koju čine: Goran Lukenda, potpredsjednik kluba te Davorin Bule, Krešimir Raguž, Marijo Palameta, Jurica Dodig, Davor Šutalo, Pero Menalo, Antonio Spužević, Damir Raič, Toni Knežević, Zdravko Đevenica i Ivan Ćubela. 

Ulogu sportskog direktora će obnašati Pero Menalo, direktor marketinga je Antonio Spužević, predsjednik nadzornog odbora Goran Puljić, a novi predsjednik skupštine je Mario Alilović.
 
Članovi Uprave istaknuli su da će svoj rad usmjeriti na tradicijom i brojnošću bogati omladinski pogon HNK Čapljina koji u ovom trenutku broji preko 150 djece u 5 različitih kategorija. Uz podršku Grada Čapljine i gradonačelnika jedan od glavnih ciljeva će biti ulaganje u infrastrukturu, moderniziranje i poboljšanje postojećih uvjeta stadiona Bjelave i novoizgrađenoga kompleksa u Tasovčićima te osiguravanje svih potrebnih uvjeta za pozitivan razvoj mladih talenata sa ovih područja.

Nošeni novonastalom pozitivnom atmosferom oko kluba i velikom podrškom lokalne zajednice iz Uprave ističu da su uvjereni da će predanim radom s vremenom Bjelave vratiti na stare staze slave i postati mjesto okupljanja brojnih generacija koji su kroz povijest bili dio ili će u budućnosti biti dio kluba.

 “Zahvaljujem se na ukaznom povjerenju. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo biti predsjednikom ovog kluba sto ujedno smatram velikom obvezom i odgovornosti. Mogu obećati da ću sve svoje iskustvo i znanje usmjeriti ka realizaciji ciljeva koji su pred nama" - kazao je predsjednik Dodig za BHFudbal
 
 

VEZANE VIJESTI

ČAPLJINA

Bulini puleni brojali do osam protiv Gruda!

Druga liga - centar

Senzacija: Čapljina dovodi bivšeg igrača Dinama i Bayerna?!

Druga liga - jug

Čapljinci s puno optimizma ulaze u proljetni dio Druge lige FBiH!

TRANSFER VIJESTI

Bivši igrač Željezničara potpisao za Čapljinu

Druga liga - jug

U samo dva dana Cvjetičanin postigao tri gola za seniore i juniore!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori