PROMO

VIŠEGODIŠNJI UGOVOR: ASA Osiguranje novi sponzor FS BIH

NAJBOLJE DOMAĆE OSIGURANJE

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključivo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast. Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

"Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA Osiguranja na povjerenju. Stručnost, iskustvo i tržišni uspjeh domaćeg osiguravajućeg društva čine ASA Osiguranje našim prirodnim partnerom. Saradnja koju realizujemo sa ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumijeva i osiguranje sportskih susreta, sudionika, objekata, kao i zadovoljavanje svih potreba za uslugama osiguranja koje mi, kao krovna kuća bh. nogometa, imamo jasno definisane internim pravilnikom ali i strogim UEFA i FIFA procedurama. Jako mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu bh. nogometa i šire javnosti", izjavio je generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

"Zahvaljujem se predstavnicima saveza na angažmanu pri dogovaranju ove saradnje. ASA Osiguranje već dugi niz godina kroz različite modele podrške ulaže u sport naše države, a saradnja s Nogometnim savezom BiH je vrhunac naših težnji da budemo strateški partneri krovnim savezima bh. sporta te želji da doprinesemo kvaliteti igre i dobrim rezultatima koje svi očekujemo od naših reprezentativnih selekcija, ne samo zbog globalne popularnosti nogometa kao sporta, nego i zbog svega onog što bh. nogometna reprezentacija predstavlja za sve nas. Smatramo da se vrijednosti koje dijelimo u ASA Osiguranju kao što su timska igra, strast, izvrsnost, zalaganje te međusobna podrška savršeno poklapaju s vrijednostima NS/FS Bosne i Hercegovine. Vjerujem da su pred nama dobre utakmice. Za ASA Osiguranje tržišne a za našu reprezentaciju sportske. Siguran sam da će i ASA Osiguranje i Nogometni savez iz ovih susreta izaći kao pobjednici” izjavio je predsjednik uprave i direktor društva ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

VEZANE VIJESTI

FS RS

IDEJA POSTOJI: Ponovo se aktivira reprezentacija RS-a?!

DURIĆ SE OGRADIO

OGLASIO SE IRFAN DURIĆ: Bio sam protiv da igramo sa Rusima!

SARAJEVO

Horde zla pred zgradom FSBiH okačile parolu posvećenu Izetu Naniću

ODGOVOR IZ BUŽIMA

Bužimljani će platiti kaznu Sarajeva zbog parole o Izetu Naniću

PREDSJEDNIK FS

Vico Zeljković uputio poruku bh. klubovima pred europske nastupe

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori