BEOGRAD

Bosanac Hajro Rizvić dogovorio saradnju sa Crvenom zvezdom!

BOSANAC STVARA VELIKI KLUB

Predsjednik NK Svoboda iz Slovenije, Bosanac Hajro Rizvić potpisao je historijski ugovor o saradnji sa FK Crvena zvezda iz Beograda.

- Veoma smo sretni što smo zaključili dugogodišnju saradnju. Partnerstvo je za nas velika obaveza, ali smo navikli da radimo i spremni smo da napredujemo i radimo po standardima velikog svjetskog kluba kao što je Crvena zvezda. Naši fudbaleri mogu mnogo da napreduju, pred nama je mnogo disciplinovanog rada. Drago mi je da smo potpisali ugovor baš u vrijeme kada naš klub slavi 70 godina postojanja. Sada idemo po planu“, rekao je na završetku saradnje Hajro Rizvić, predsjednik Svobode.

Svoje viđenje zajedničkog puta iznio je i predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

- Prije svega, čestitam vam što ste se pridružili ovako velikoj fudbalskoj porodici. Vaši stručnjaci mogu da prenesu znanje i iskustvo koje imamo u Crvenoj zvezdi u njihovu sredinu. Talentovana deca koja se učlane u vaš klub imaće priliku da dođu u našu školu fudbala i postanu članovi Crvene zvezde. Želimo da što više djece igra fudbal jer se suočavaju sa izazovima novog doba. Crvena zvezda će učiniti sve da pomogne svojim partnerima u okviru svojih mogućnosti.

Inače, Hajro Rizvić je prije nekoliko mjeseci preuzeo NK Svoboda i počeo da stvara veliki klub, a cilj im je da imaju najbolji omladinski pogon u Sloveniji.

VEZANE VIJESTI

SRBIJA

Mladi bh. reprezentativac ide na pripreme sa Crvenom Zvezdom!

BEOGRAD

Navijači Crvene zvezde burno proslavili poraz Hrvatske!

PRIJAVE U TOKU

Počele prijave za nogometni kamp 'Zmajevo gnezdo 2022'

SLOVENIJA

DOLAZE VELIKA IMENA: U Ljubljani se održava najveći turnir u regiji

INTERVJU

Bosanac Hajro Rizvić piše novu fudbalsku priču u Sloveniji!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori