HOTEL MONTI

Vrijeme je za vašu zimsku bajku u hotelu Monti na Igmanu! (FOTO)

LUKSUZNI HOTEL U SRCU IGMANA

Planine su oduvijek bile najbolje utočište za bijeg od gradske gužve, od zagađenog zraka i ubrzanog života.

Posebno su planine postale posjećene u posljednje dvije godine kada građani koriste svaku priliku da se sklone od zatvorenog prostora i nezdravog okruženja.

Tako građani sve češće odlučuju svoj odmor provesti upravo na nekoj od planina u našoj zemlji, a jedna od posjećenijih planina je Igman, smještena u blizini Sarajeva. Ova planina od kraja 2020. godine posjetiocima nudi posebno mjesto za predah, ali i mjesto sa vrhunskom uslugom za najbolji odmor u bilo koje doba godine.

Riječ je o hotelu Monti, koji svojim gostima pruža brojne sadržaje, kako unutar hotela, tako i vani. Harmoničan i ušuškan ambijent hotela Monti vješto stvara dinamičan dijalog sa prirodom. Hotel ima jedan od najljepših Wellness i Spa centara u regiji koji gostima pruža sve što im je potrebno za odmor. Monti ima i vrhunski restoran, najsavremeniji fitness centar prepoznat od vrhunskih stručnjaka iz tog domena, opremljenost hotela odgovara potrebama profesionalnih sportista, ali i rekreativaca i u skladu je sa najvećim svjetskim standardima.

"Sama lokacija hotela, koja je izolovana, daje sigurnost gostima. U periodu koji je iza nas i koji, nažalost, još uvijek traje, hotel Monti je bio i jeste idealno mjesto gdje naši gosti pobjegnu iz svakodnevnice i stresa koji je pandemija donijela. Prošla godina za nas je bila veoma uspješna i svakako očekujemo trend rasta u poslovanju", kazali su iz hotela Monti.

Većina gostiju hotela Monti je iz Bosne i Hercegovine, kao i iz zemalja regiona. Iz Montija kažu kako im je to posebno drago zbog činjenice da i građani BiH vide vrijednost turističkih destinacija u našoj zemlji, te kako time zajedno razvijaju bh. turizam.

"Zimska sezona je do sada bila dosta uspješna i zadovoljni smo ostvarenim rezultatima. Ove godine očekujemo rast u poslovanju. Kako smo hotel koji je operativan već godinu dana, imamo jasne pokazatelje i ciljeve na kojima moramo da radimo. Smatramo da smo na pravi način iskoristili priliku da se promovišemo u regiji i šire, a rezultati su već vidljivi. Radujemo se godini koja je pred nama", poručili su iz hotela Monti.

Trenutno Monti zapošljava oko 60 radnika, a s obzirom na to da se obim posla povećava, i u narednom periodu će zapošljavati radnike koji će s njima rasti kao pojedinci, ali i kao tim.

"Kontinuirano radimo na novitetima za naše goste, redovno imamo nove ponude koje zavisno od sezone proširujemo. Krajem ovog mjeseca, tačnije 29. januara, organizujemo Monti Tube Fest, koji je jedan u nizu naših događaja koje organizujemo za naše posjetioce", poručili su iz Montija.

Vidimo se u hotelu Monti!

VEZANE VIJESTI

ČITLUK

Široki Brijeg bez problema savladao Igman iz Konjica

KOŠEVO

Sarajevo slavilo protiv Igmana u golijadi na Koševu!

24. KOLO

BITNA POBJEDA: Igman iz Konjica slavio protiv dobojske Sloge!

WWIN LIGA BIH

ROĐENI SIGURNI: Velež rutinski savladao Igman iz Konjica!

SARAJEVO

REMI NA KOŠEVU: Sarajevo se spasilo u zadnjim minutama protiv Igmana!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori