SJAJNA PRIČA

Evo kako je Cazinjanin dobio videoporuku od velikog Mourinha

TOP TEMA U KRAJINI

Legendarni Jose Mourinho, jedan od najtrofejnijih svjetskih trenera u specijalnom videu iz Londona pozdravlja Cazinjanina Adnana Osmančevića. 


Jučer smo objavili ovu jako interesantu priču, a danas vam donosimo priču Adnana Osmančevića. 
Adnan živi u Cazinu i ima 21 godinu, u cijelosti vam prenosimo priču koju je on nama ispričao.

“Prije nekih godinu dana upoznajem gospodina koji je doputovao sa svojom ženom na odmor, te boravio na kratko i u našem Cazinu.  
Uspostavio sam komunikaciju u želji da saznam više o njemu, te kako mu se dopada naš grad i naši ljudi. Razgovarali smo na engleskom jeziku, dok je žena govorila bosanski. U razgovor saznam da se radi o Portugalcu koji je prvi put u Bosni.
S našim daljnim razgovorima dotakli smo se mnogi tema, pa tako je došla na red i ona vezana sport, upučujući pohvalne portugalskom sportu te izdvajajući neke od njegovih velikana kao sto su Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho.

Na moje iznenađenje, gospodin je izjavio da lično poznaje Mourinha i da se radi o jednom velikom porodičnom prijatelju. Kao velika entuzijasta nogometa, takvo nešto mi je bilo nevjerovatno i na prvu nisam povjerovao. Objasnio sam koliko poštujem rad trenera Jose Mourinha te da ga lično pratim duži niz godina, podržavajuci njegove korake i diveći se njegovom uspjehu.

Zamolio sam, ako zaista poznaje Jose Mourinha da želim da prenese moju poruku njemu. Želio sam da mu kaže za mene, da mu kaže kako me je upoznao i da mu  prenese moje iskrene čestitke i divljenje njegovom dugogodišnjem uspjehu, kao i da bih jednog dana želio da ga upoznam lično. 

Iskreno, nisam očekivao da će moja poruka ikad doći do Jose Mourinha, a još manje da ce mi se isti i lično javiti. 
Stoga sam bio veoma iznenađen kada mi je stigla videoporuka na Whatsapp.
Pozitivno iznenađen i veoma ponosan da slusam riječi takvog trenera upućene meni kao i pozdrave za naš mali Cazin iz velikog Londona.”

Adnanu želimo puno sreće i uspjeha u životu. Nadamo se da će se jednog dana ovaj mladi momak i velika zvijezda lično upoznati, te posjetiti naš Cazin!

Jj

Izvor: cazin.net

VEZANE VIJESTI

NAJAVA

Izbor najboljeg sportiste USK održat će se 18. januara u Cazinu

VELIKI TALENAT

BiH ILI ŠVEDSKA: Mourinhov miljenik mora donijeti veliku odluku!

CAZIN

Cazinska dvorana u novom ruhu dočekuje Zmajice!

SLOVENIJA

Klub iz Cazina sklopio saradnju sa NK Domžale iz Slovenije!

CAZIN

BIVŠI SELEKTOR BIH: Mehmed Baždarević stigao u Krajinu!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori