OLOVO

Ko je mladi igrač iz Norveške koji je skrenuo pažnju Stupčanice?!

PENDIĆ NA METI NEKOLIKO KLUBOVA

Brojni igrači rođeni u BiH svoj nogometni kruh zarađuju u Skandinaviji. Takav je primjer i Bruno Pendić (2005.), rođeni Čapljinac, koji je već kao pionir karijeru počeo graditi u Norveškoj.

Pendić je prve nogometne korake napravio u poznatoj nogometnoj školi "Limači" da bi ga kasnije put odveo do "AS Međugorja".

Daljni put ga vodi do ekipe "Nittedel" u Norveškoj. Nedugo zatim na inzistiranje trenera prelazi u prvu kadetsku ligu u Hakadal da bi samo nakon godinu dana otišao u jedan od najboljih norveških klubova ekipu Valeranda.

Ovaj mladi igrač 'zapao je za oko' skautima Stupčanice gdje je proveo mjesec dana na pripremama s prvom ekipom. U razgovoru sa trenerima ove ekipe doznali smo da su itekako zadovoljni viđenim te ostaje mogućnost da ga u naredom periodu i angažuju u borbi za plasman u Premijer ligu BiH.

Pendić se sada nalazi na pragu prelaska u ekipu Gjellerasena, a u razgovoru s Pendićem istakao je svog privatnog trenera Matea Jovanovića, nekadašnjeg kondicijskog trenera GOŠK-a s kojim vrijedo radi i priprema se za naredne izazove.

Vlasnik elitnog "Fitness centra Life" trener Jovanović individualno radi sa brojnim igračima iz Premijer lige, a najčešći gosti su mu GOŠK-ovci, a jedan takav je i mladi reprezentativac BiH Riad Šuta.

Nerijetko u ovaj centar navrate i 'poznate face' poput Borne Sose, igračice Intera Maje Jelčić, Sergeja Jakirovića, Nikice Jelavića, Darija Špikića i brojnih drugih.

VEZANE VIJESTI

OLOVO

Sloboda slavila u derbiju protiv Stupčanice

LIVE PRIJENOS

I ovog vikenda gledajte 1. ligu FBiH uživo na kanalu MY TV!

OLOVO

Široki Brijeg nakon penal drame izbacio Stupčanicu

OLOVO

HOFFENHEIM IZ OLOVA: Stupčanica napravila čudo za sedam godina!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori