SRBIJA

Kadetski reprezentativac BiH na pragu prelaska u Getafe!

VELIKA NADA NAŠEG FUDBALA

Andrej Vlaisavljević, član kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine pozvan je da se pridruži treninzima španskog premijerligaša Getafea gdje će vrlo vjerovatno nastaviti svoju karijeru.

Mladi Andrej trenutno brani boje FK Brodarac iz Beograda u omladinskoj ligi Srbije, a rođen je 2006. godine u Beogradu dok je Andrejev otac rođeni Bišćanin, pa je tako i Andrej odlučio izabrati Bosnu i Hercegovinu kao svoju reprezentaciju. Inače, treba napomeuti kako je Brodarac jedna od najboljih nogometnih škola u Srbiji.

Španski Getafe prepoznao je veliki talenat te mu uputio poziv da se pridruži treninzima:

 

Nema sumnje da će Vlaisavljević i tako pokazati nogometno znanje, koje će nadamo se i selektori mladih reprezentacija BiH uočiti i pružiti mu šansu u juniorskoj selekciji BiH. Pomenuti igrač slovi za jednu od najvećih nada s ovih prostora.

Vlaisavljević je kapiten Brodarca te u svojim nogama već ima nekoliko utakmica i za seniorsku momčad. Treba još jednom napomenuti da je igrao za Srbiju ali je prihvatio poziv zemlje njegovog oca, Bosnu i Hercegovinu.

Iz izvora bliskih igraču dobili smo informacije da je na Vlaisavljevićevu adresu stiglo nekoliko ponuda evropskih klubova ali da su se odlučili da probaju u španskom velikanu.

Pomenuti igrač bio je na radaru Crvene Zvezde ali zbog pojedinih uslovljavanja igrača Vlaisavljević nije pristao na prelazak.

VEZANE VIJESTI

ŠKOTSKA

Asmir Begović na meti slavnog kluba, trebao bi zamijeniti čuvenog Joe Harta

FRANCUSKA

Pjanić blizu povratka u Evropu?!

SLOVENIJA

Luka Menalo sa Celjem postao prvak Slovenije

SARAJEVO

Peljto, Ibrišimbegović i Beljo dobili diplomatske pasoše BiH

MOSTAR

Zrinjski zbog nereda na derbiju dobio novčanu kaznu i zabranu navijačima

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori