UGLJEVIK

GOŠK do velikog trijumfa u Ugljeviku!

14. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Zvijezda 09 i GOŠK danas su odmjerili snage u susretu 14. kola Premijer lige BiH, a konačan rezultat ovog meča je glasio 1:2. 

Iako je domaćin nakon prilike Vukoje bio bolji protivnik na terenu, kazna za sve propuštene prilike Zvijezde 09 je stigla u 41. minuti, kada su gosti iz Gabele poveli sa 1:0. Bradara je uposlio Čajića, koji je šutirao odmah i lopta se od stative odbila u gol i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Već na samom startu drugog poluvremena, uslijedio je veliki pritisak domaćeg sastava. Lopta je uglavnom bila u posjedu igrača Zvijezde 09, ali nije bilo opasnosti po gol gostiju.

Međutim, inicijativa Zvijezde 09 se konačno isplatila u 59. minuti, kada su stigli do izjednačenja rezultata na ovom meču, a pogodak za domaće je postigao Maksimović.

I pored izjednačujućeg gola, Zvijezda 09 je nastavila da napada, jer je htjela doći do tri boda, kojima bi se koliko-toliko priključila klubovima koji su iznad zone ispadanja.

Đorđević je u 69. minuti pokušao da ugrozi protivnički gol, ali siguran je bio Vasilj, a onda je uslijedio još jedan pokušaj igrača domaćeg tima, ali bez većih opasnosti za tim iz Gabele.

Nakon toga je opao pritisak domaćeg tima, pa je uslijedio mirniji period igre, sve do sudijske nadoknade, kada je GOŠK ipak uspio osvojiti tri boda. U 92. minuti je pogodak za 1:2 i pobjedu ekipe iz Gabele postigao Dino Skorup.

VEZANE VIJESTI

GABELA

Željezničar nakon preokreta slavio u Gabeli

UGLJEVIK

VELIKA TRI BODA: GOŠK slavio protiv Zvijezde!

KONJIC

Šero donio GOŠK-u velika tri boda na gostovanju u Konjicu

GABELA

Bivši trener Željezničara preuzeo GOŠK

GABELA

KRAJ PRIČE: GOŠK ostao bez trenera

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori