LIVAJA U CENTRU PAŽNJE

Bivši trener Hajduka otkrio nevjerovatnu istinu o Livaji!

KRSTIČEVIĆ

Bivši igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević komentirao je priču o kompatibilnosti Marka Livaje i Nikole Kalinića, koja se sada opet pojavila jer se spominje da bi Karoglan mogao vratiti Kalinića u klub.

"Mora se pronaći način. Arrigo Sacchi je rekao da mu je najveća greška u životu što nije uspio naći poziciju za Roberta Baggija. Imao si Kalinića koji ima top inteligenciju, ali nije se uspjelo i šteta. Livaji zamjeram nešto. On je uzor mladim igračima... Kad je dolazio, morao je znati da će svi nositi njegov dres", rekao je Krstičević pa dodao:

"On se svojim ponašanjem možda nije uspio nametnuti u tom dijelu, čujem po Splitu da kasni na treninge. Volio bih da ta djeca koja dolaze da znaju da je on bio kao Modrić, redovan na treninzima, pazio na kilažu."

VEZANE VIJESTI

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori