BUŽIM

U Bužimu održan Memorijalni turnir veterana u velikom fudbalu!

SLOBODARSKI DANI GRADA BUŽIMA

Manifestacija “Slobodarski dani viteškog grada Bužima bogata je sportskim sadržajima, a već dvadeset i jednu godinu održava se Memorijalni turnir veterana uz učešće ekipa iz regije. Ove godine pored domaćina ekipe veterana “Bratstva” učestvovale su dvije ekipe iz  Slovenije “Svoboda” i “Črni Vrh”, te ekipa “Iske” iz Bugojna.

Na otvaranju turnira Općinski načelnik Mersudin Nanić pozdravio je sve veterane, poželio im dobrodošlicu u viteški grad  Bužim, te posebno naglasio:

”Želim da se danas dobro i ugodno osjećate u Bužimu, da se družimo i odigramo utakmice u fer pleju. Drago mi je da dolazite već godinama i to nam je znak da smo dobri domaćini i da se uvijek vraćate, te da na ovaj način  memoraijalnim turnirom i odavanjem počasti našim najboljim sinovima  uveličavate tradicionalnu manifestaciju “Slobodarski dani viteškog grada Bužima”.

Iako najmanje bitno na ovom turniru koji je posvećen svim šehidima Armije R BiH, 505-e viteške brigade i njihovom komandantu Izetu Naniću, titulu pobjednika odnijela je ekipa “Svobode”, drugo mjesto pripalo je “Bratstvu”, treće “Črnom grebenu” dok je za  fer plej ekipu proglašena “Iskra” iz Bugojna za koju već godinama nastupa bivši reprezentativac BiH Vlatko Glavaš. 

VEZANE VIJESTI

NOVI PAZAR

PRAZNIK FUDBALA U NOVOM PAZARU: U toku prijave za turnir!

VELIKA KLADUŠA

Počele prijave ekipa za Novogodišnji turnir 'Velika Kladuša 2023'

BUŽIM

Završen 27. Malonogometni turnir 'Izet Nanić' u Bužimu!

BUŽIM

U Bužimu otvoren malonogometni memorijalni turnir 'Izet Nanić'

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori