HRVATSKA

Reprezentativac BiH iz Osijeka pravi transfer karijere!

PRELAZI U REDOVE BASELA

Čini se kako Stjepan Tomas ostaje bez svog najboljeg defenzivca! Kako Germanijak ekskluzivno doznaje, Osijek i Basel dogovorili su gotovo sve detalje transfera Adriana Leona Barišića u redove švicarskog velikana.

Nakon uzvratne utakmice protiv Adane, Barišić bi trebao krenuti u Švicarsku na liječnički pregled, posljednji detalj koji ga dijeli od popisa ugovora.

Nakon što Barišić zadovolji pregled kod doktora, na Pampas bi u zamjenu za reprezentativca Bosne i Hercegovine trebala sletjeti financijska injekcija u iznosu od tri milijuna eura čime bi stoper ušao u TOP 5 izlaznih transfera Osijeka u historiji.

Ispred njega su Mirko Marić (7 milijuna), Boško Šutalo (4 milijuna) i Ante Majstorović koji otišao u Kinu za 3,3 milijuna eura a Barišićeva odšteta u rangu je s onima Diona Drene Belje i Jurice Vranješa.

Ponuda Basela nalazi se već neko vrijeme na stolu Ivice Kuleševića. Čekao se dvostruki sraz s Adanom, eventualno i play off Konferencijske lige. Međutim, nakon što je Osijek već u prvoj utakmici šanse za prolaz sveo na minimum čini se da ništa više ne stoji na putu Barišićeva transfera u Švicarsku.

Adrian Leon Barišić u Osijek je stigao iz redova Splita. Igrao je za drugu momčad Osijeka, neko vrijeme proveo i na posudbi u talijanskom Frosinoneu, da bi se prošlo ljeto vratio na Gradski vrt. Lani je bio standardan u zadnjoj liniji s 27 nastupa u HNL-u, uz pogodak i asistenciju. U ovoj sezoni odigrao je 77 minuta protiv Slaven Belupa, odnosno isto toliko protiv Adane kada je napustio travnjak zbog razbijene arkade i pet šavova koje je kasnije dobio od liječnika.

 

VEZANE VIJESTI

INTERVJU

Ilker Puren: U Turskoj se cijene i poštuju fudbaleri iz BiH!

U21 BIH

Selektor Igor Janković objavio spisak igrača za meč protiv S. Makedonije!

BEOGRAD

Samed Baždar umjesto Srbije prihvatio da igra za BiH!

REAKCIJE

Šveđani razočarani nakon što je Gigović pristao igrati za BiH!

PRVI SPISAK BARBAREZA

Barbarez: Stevanović je trebao biti pozvan, ali frustriran je!

PROMO

SVAKE SEDMICE DO EP: Meridian poklanja televizore, bonuse i spinove

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori