KLJUČ

Jasmin Musić: NK Ključ čestitam 100 godina postojanja!

NK KLUČ SLAVI 100 GODINA POSTOJANJA

Prvog augusta NK Ključ Ključ će obilježiti 100 godina postojanja. Grupa entuzijasta okupljena u Upravnom i Organizacijskom odboru Nogometnog kluba Ključ proteklih mjeseci uložila je veliku energiju da pripremi seriju događaja povodom ovog stogodišnjeg jubileja.

Pored revijalne utakmice domaćeg tima i NK Željezničar, u večernjim satima će se na stadionu održati koncert Halida Bešlića.

- Drago mi je da sam zajedno sa drugim kolegama bio u prilici sudjelovati u osiguravanju finansijske podrške za organizaciju događaja, gdje je Općina Ključ izdvojila 40.000,00 KM, a Vlada Unsko-sanskog kantona u saradnji sa Sportskim savezom USK 28.000,00 KM.

S obzirom da rijetko šta u našoj zemlji opstane 100 godina, ali i da nas čekaju kvalitetni sportski, kulturni i muzički sadržaji, sve svoje sugrađane i prijatelje iz drugih sredina pozivam prvog augusta na stadion "Pod Lubicom".

Nogometnom klubu Ključ čestitam stogodišnjicu postojanja i želim uspjeh u budućnosti, rekao je Jasmin Musić, koji trenutno obnaša funkciju predsjednika Skupštine USK-a.

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Grad Sarajevo časti sa 10.000 KM NK Ključ povodom 100. rođendana!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori