MOSTAR

Mario Ivanković: Vrijeme je za treću sreću!

LEGENDA ZRINJSKOG

Legenda Zrinjskog i aktuelni trener juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mario Ivanković je najavio mečeve mostarskog tima u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbalere mostarskog tima večeras očekuje duel protiv Slovana iz Bratislave, sa kojim su se u evropskim kvalifikacijama susretali dva puta i oba puta su završavali kao poraženi tim. Mario Ivanković se nada trećoj sreći i prolasku dalje.

“Vrijeme je za treću sreću. Dva puta smo igrali protiv njih i dva puta izgubili. Oba puta smo u gostima ispali, dok smo kući pobjeđivali obje utakmice, što govori o tome da se može. Vidjeli smo i prošli put šta se desilo, tako da se bez sreće definitivno ne može. Tako da, nadam se trećoj sreći i da ćemo odigrati prvenstveno jednu dobru utakmicu, ostvariti kvalitetan rezultat pred revanš. Nakon toga se ide u Bratislavu po taj neki istorijski uspjeh, mada mislim da smo ono glavno napravili. Imamo tri šanse i zašto danas ne uživati već od prve utakmice i pružiti šta možemo. Čak i ofanzivno da krenemo po taj prolazak, pa onda ući u grupnu fazu. Ako ne, na kraju krajeva imamo još dva popravna” – rekao je Ivanković za MeridianSportBH.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

MOSTAR

MOSTARSKI DERBI: Zrinjski minimalno savladao Velež!

MOSTARSKI DERBI

KO ĆE SLAVITI U MOSTARU? Danas veliki mostarski derbi!

MOSTAR

Navijačima Veleža zabranjen dolazak na mostarski derbi protiv Zrinjskog

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori