MOSTAR

Rendulić: Svjesni smo svoje kvalitete i želimo pobijediti

TRENER BH. PRVAKA

Trener HŠK Zrinjskog, hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić, izrazio je u očekivanje da će njegova momčad uspjeti pobijediti slovačkog prvaka, momčad Slovana u prvoj utakmici u ogledu drugoga pretkola Lige prvaka koji se igra u Mostaru i u kojemu vlada neviđena nogometna euforija.

Još u subotu za 20 minuta bilo je rasprodano svih 4600 ulaznica koliko je mostarska momčad tiskala za ovaj susret, a kapacitet stadiona je smanjen zbog radova.

"S obzirom na zanimanje, uvjeren sam da bi stadion bio rasprodan i da je dvostruko veći i ostaje žal što to nije tako, ali takve su okolnosti", rekao je Rendulić na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak u prostorijama HŠK Zrinjskog.

Ocijenio je kako je momčad Slovana daleko bolja od armenskog Urartua koju su pobijedili nakon produžetaka i izvođenja jedanaesteraca u prvome pretkolu Lige prvaka. Očekuje pobjedu protiv Slovana u prvome susretu koji se igra u Mostaru od 21 sat.

"Očekivanja su da pokažemo dobru igru i ostvarimo pobjedu. Čvrsti su, organizirani i disciplinirani, puni kvalitete, pa nam neće biti nimalo lako, ali smo svjesni svoje kvalitete i želimo pobijediti", istaknuo je trener prvaka Bosne i Hercegovine.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

MOSTAR

MOSTARSKI DERBI: Zrinjski minimalno savladao Velež!

MOSTARSKI DERBI

KO ĆE SLAVITI U MOSTARU? Danas veliki mostarski derbi!

MOSTAR

Navijačima Veleža zabranjen dolazak na mostarski derbi protiv Zrinjskog

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori