ZAGREB

Mladi reprezentativac BiH potpisao za Dinamo!

PROFESIONALNI UGOVOR

Mladi igrač sredine terena, dugogodišnje dijete Dinama, mladi i talentirani reprezentativac U-21 BiH reprezentacije, Anes Krdžalić, potpisao je profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom.

Rođen je u BiH u Doboju 28. kolovoza 2004. godine, a podno Maksimira je stigao sa svega devet navršenih godina. S Lukom Lukanićem, Morenom Živkovićem i Gabrielom Rukavinom prošao je i ljudsko i nogometno odrastanje među plavima, probijajući se kroz brojne uzrasne kategorije i skupljajući pritom vrijedno iskustvo na putu prema konačnom cilju – seniorskom nogometu.

- Prekrasan je osjećaj vratiti se kući! Proveo sam ovdje sjajnih deset godina i oduvijek mi je bio san zaigrati za prvu momčad Dinama. Na korak sam do tog sna. Zahvalan sam klubu i treneru na prilici. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i da se dokažem treneru i navijačima. Zadnju polusezonu odigrao sam za Olimpiju i stekao vrijedno iskustvo igranja seniorskog nogometa. Osvojili smo duplu krunu i mogu reći da sam zadovoljan svojom sezonom. Ambicije u Dinamu su uvijek velike. Idemo korak po korak i jedva čekam krenuti s pripremama za novu sezonu - izjavio je Anes prilikom potpisa ugovora.

VEZANE VIJESTI

BIVŠI MLADI REPREZENTATIVAC

Sučić o izboru reprezentacije: Kao mali, upališ TV i srce zaigra!

GRČKA

Bivši mladi reprezentativac BiH zabio autogol i izbacio Dinamo

HRVATSKA

Petar Sučić odlučio da zaigra za Hrvatsku!

ZAGREB

Sergej Jakirović s Dinamom izbacio Betis!

ŠPANIJA

Jakirović nakon velike pobjede: Ušli smo u historiju

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori