ZENICA

Rendulić: Treba sve zaboraviti, u finalu nema favorita

TRENER ZRINSKIG NAJAVIO FINALE KUPA BIH

Momčad Zrinjskog otputovala je u utorak ujutro prema Zenici gdje će u srijedu igrati finale Kupa Bosne i Hercegovine protiv gradskog rivala Veleža.

HŠK Zrinjski ima samo jedan Kup u svom vlasništvu, a nijednu dvostruku krunu. Ta činjenica, a pogotovo činjenica što je finale Kupa BiH ujedno i mostarski derbi, izaziva veliko uzbuđenje, kako među navijačima, tako i među nogometašima Zrinjskog. 

"Ovakve su utakmice uvijek praznik nogometa, kako za Mostar tako i za cijelu BiH. Nadam se samo da će sve proteći kako treba i kako se svi nadamo, a što se nas tiče dat ćemo sve od sebe da se prezentiramo na najbolji način i da osvojimo dvostruku krunu", kazao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Bit će ovo četvrti mostarski derbi samo u ovoj sezoni i Zrinjski je dobio sva tri, uključujući i dvije utakmice koje je vodio Rendulić.

"Treba zaboraviti sve te rezultate jer u Kupu, pogotovo u finalu, nema favorita. Utakmica je specifična jer igraju dva kluba iz istog grada. Sigurno da neće biti neka ljepotica, bit će čvrsta i više natjecateljska, a nadam se da ćemo u takvoj igri mi izaći kao pobjednici", dodao je Rendulić.

I dok je Zrinjski otkako je Rendulić naslijedio Sergeja Jakirovića izgubio samo jednu utakmicu, Velež je izgubio onu formu koju su imali otkako je došao Nedim Jusufbegović. Rođeni su u zadnjih pet utakmica slavili samo jednom.

"Rezultati sugeriraju da smo u boljem ritmu nego Velež i sigurno da je bolje kada ulazite u utakmicu nakon pobjeda nego nakon lošijih rezultata, ali to ne mora ništa značiti. Utakmica je spefična i puno će ovisiti o inspiraciji. Moramo zaboraviti sve prijašnje utakmice i igrati ovu kao da su početne pozicije.Šanse su podjednake za obje ekipe", dodao je.

Rendulić ima nekoliko igrača koji se vraćaju nakon pauze, poput Tičinovića, Sučića ili Ivančića, ali opet ima na raspolaganju sve igrače za susret s Veležom koji ima puno većih problema s kadrom.

"Momčadi se poznaju jako dobro, a osim što smo igrali puno i gledali smo ih jako puno puta. S te strane nitko nikoga ne može iznenaditi i odlučit će trenutna inspiracija". 

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

MOSTAR

MOSTARSKI DERBI: Zrinjski minimalno savladao Velež!

MOSTARSKI DERBI

KO ĆE SLAVITI U MOSTARU? Danas veliki mostarski derbi!

MOSTAR

Navijačima Veleža zabranjen dolazak na mostarski derbi protiv Zrinjskog

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori