INTERVJU ZA ATV

VIDEO: Milan Tegeltija ima novu poruku za Mirzu Varešanovića!

TEGELETIJA PONOVO PROVOCIRA

Dan nakon što su fudbaleri banjalučkog Borca savladali ekipu Sarajeva i tako defitivno izborili plasman na evrospku scenu, Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac kaže da je primarni cilj ispunjen.

Prvi naredni je da se zadrži druga pozicija na tabeli do kraja sezone, a Tegeltija za ATV kaže da se uveliko kuju planovi za narednu. Ističe da bi okosnica tima trebalo da ostane ista.

"Moram da kažem da mi imamo ekipu koja je na drugom mjestu premijerligaške tabele tako da neće biti kompletne rekonstrukcije tima. Mi ćemo dovoditi pojačanja na pozicijama za koje stručni štab i sportski sektor procijene da su nam neophodno, ali na postojeći kostur tima. Imali smo obavezu, sistemskog karaktera, da riješimo trenersko pitanje za narednu sezonu, a to smo uradili potpisivanjem novog ugovora sa Vinkom Marinovićem. On će stvarati tim za narednu sezonu prema sopstvenoj viziji kako bi Borac trebalo da igra, a shodno i ambicijama kluba. Ja sam još ranije najavio da je naš cilj u nsrednoj sezoni osvajanje šampionske titule", kaže Tegeltija 

Sve će biti jasnije s krajem tekuće sezone u kojoj su fudbaleri Borca tri kola prije kraja izvadili evropsku vizu 

"Želim još jednom da čestitam igračima i stručnom štabu na pobjedi nad Sarajevom i plasmanu na evropsku scenu. Smatram da ćemo do kraja sezone zadržati drugu poziciju koja nam donosi nešto lakši put u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Moram da se zahvalim i banjalučkoj publici, te našim najvjernijim navijačima "Lešinarima" koji su bili vjetar u leđa na putu ka novoj pobjedi. Želja svih nas je da Banjaluka podržava Borac, da klub ima snažnu podršku, a obećavam da će Borac to da vrati na terenu.", kaže Tegeltija. 

Osvrnuo se Tegeltija i na "nastup" Mirze Varešanovića, trenera Sarajeva, na konferenciji za novinare nakon utakmice na Gradskom stadionu. 

"Dva dana pred utakmicu Varešanović je najavio da dolazi da pokori Banjaluku. Očito mu se plan izjalovio, i kada je vidio da na terenu stvari ne funkcionišu kako je on namjeravao, onda je nakon utakmice napao Borac i stručni štab. To je drskost i bezobrazluk. Rekao sam već, mene njegovo mišljenje interesuje kao snijeg na Madagaskaru. Mene zanima samo šta misli trener FK Borac, a gospodin Varešanović nikada neće, niti bi mogao, biti trener ovog kluba, tako da to šta on misli i piše apsolutno me ne zanima.To je njegova stvar. Neka se  brine kako će i da li će njegov klub da izbori Evropu s obzirom na težak raspored koji imaju. Ima on puno veće brige od FK Borac u ovom trenutku." poručuje Tegeltija.

VEZANE VIJESTI

BANJA LUKA

Tegeltija opet provocira Bordo tim: 'Nismo baš Real Madrid, ali...'

BANJA LUKA

KO ĆE BITI PREDSJEDNIK BORCA? Milan Tegeltija otkrio ime!

BANJA LUKA

POTRES U BANJOJ LUCI: Tegeltija podnio OSTAVKU!

PREDSJEDNIK BORCA

TEGELTIJA O MIJATOVIĆU: Niko nije imao klauzulu kao on!

PREDSJEDNIK BORCA

TEGELTIJA PORUČIO: Čestitke igračima, idemo jako do kraja!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori