PRIPREME

TREĆI TRIJUMF NA ZLATIBORU: Borac slavio protiv Trepča

JOŠ UVIJEK BEZ PORAZA

Fudbaleri Borca zabilježili su danas treću pobjedu na pripremama na Zlatiboru savladavši Trepču, člana Srpske lige Zapad, rezultatom 2:0.

Priliku su dobili igrači koji nisu nastupili juče protiv Javora ili su na pomenutom meču imali manju minutažu, pa je Jagodić na teren od prvog minuta poslao: Kukriku, Galića, Janičića, Kruza, Subića, Radulovića, Čavića, Kalesića, Đaloua, Crnova i Markovića. Priliku su kasnije još dobili Račić, Ćosić, Milojević, Bosančić, Zakarić, Danilović, Ziljkić i Cerić.

"Crveno-plavi" su poveli u 55. minutu, kada je Aleksandar Radulović izveo korner, a Nemanja Janičić glavom vratio loptu na peterac, gdje ju je sačekao drugi štoper, Daglas Kruz, koji je na isti način postigao drugi pogodak na pripremama.

Konačnih 2:0 postavio je Goran Zakarić, koji je takođe poentirao po drugi put na srpskoj planini. Protuiv Spartaka je postigao prelijep gol sa distance, a danas je u 76. minutu bio precizan iz jedanaesterca, nakon što je fauliran Vladan Danilović, prenosi Mondo.

Pobjeda banjalučkog tima mogla je da bude i ubjedljivija, ali je u finišu meča Siniša Dujaković pogodio stativu. Posljednju utakmicu na Zlatiboru Borac će odigrati u utorak, 21. jula, protiv Čukaričkog, dok je za dan kasnije planiran povratak u Banjaluku.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Himna Bosne i Hercegovine izviždana uoči finalne utakmice Zrinjskog i Borca

KOŠEVO

REMI NA KOŠEVU: Prednost Borca se istopila na pet bodova!

ZABRANIO MUP KS

Navijači Borca ne mogu na Koševo, saopštenjem reagovao i Bordo klub!

OBAVLJNEN ŽRIJEB

Zrinjski domaćin u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine!

BANJA LUKA

Borac se plasirao u finale Kupa BiH

PROMO

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori