DOBOJ

Jagodić: Ovjerili smo gostujući bod osvojen protiv Sarajeva

ISKUSNI STRUČNJAK NA KLUPI SLOGE

Sloga je današnjim trijumfom nad direktnim konkurentom za opstanak, ekipom Posušja pokazala kako je dolazak iskusnog stratega Vlade Jagodića pun pogodak Uprave kluba iz Doboja.

Jagodić je Slogi vratio potreban mir i samopouzdanje, a njegovo dugogodišnje iskustvo garant su da će se ovaj klub, iako otpisan od mnogih, itekako pitati kada je u pitanju borba za opstanak.

Trener Jagodić za naš portal podijelio je impresije nakon važnog trijumfa:

"Mnogo bitna tri boda. Ova pobjeda se u Doboju čekala zaista dug vremenski period, još od 13. novembra prošle godine. Ovo današnje drugo poluvrijeme mi pokazuje obrise kako ja želim da mi ekipa igra. Jako, agresivno, taktički odgovorno i na kraju efikasno. Velika stvar za ovu ekipu je i podatak da smo u posljednje dvije utakmice primili samo jedan gol. Ovjerili smo gostujući osvojeni bod protiv Sarajeva ovom pobjedom danas protiv Posušja i time sebi obezbijedili miran i koncentrisan rad do sljedećeg gostovanja Slobodi u Tuzli."

"Posušje je danas djelovalo u prvom poluvremenu veoma dobro i teško smo mogli da provedemo planirano. Tek u drugom poluvremenu poslije izmjena igrača i korekcijama u taktičkom pogledu, smo došli do zamišljene igre i golova. Naše vodstvo nam je dalo mogućnost da reagujemo na sve protivničke taktičke izmjene, da im blokiramo sve zamišljeno a da prijetimo tranzicijama prilikom svake osvojene lopte. Tako da smo mogli i ubjedljivije pobijediti" - kazao je Jagodić te dodao za kraj:

"Igrači zaslužuju velike čestitke za angažman i rezultat, a ja lično pobjedu posvećujem našim vjernim navijačima i svim ljudima predvođenim gradonačelnikom gosp. Jerinićem koji su za veoma kratak period napravili a i dalje grade zavidne infrastrukturne pretpostavke da bi klub funkcionisao na visokom nivou. Svakako da nam predstoji i dalje teška borba ali svi vjerujemo da sigurnim koracima koračamo ka konačnom cilju. Veseli nas i činjenica da smo direktnog protivnika sasvim zasluženo pobijedili i da ne mogu imati niti i jednu primjedbu ni na šta vezano za utakmicu".

VEZANE VIJESTI

DOBOJ

Vlado Jagodić: Na reprezentaciju gledam kao na svetinju!

DOBOJ

PALA JE I TUZLA: Vidić vodi Slogu u Evropu!

MODRIČA

JAGODIĆ ČINI ČUDA: Sloga u 1/2 finalu Kupa BiH!

GABELA

Ćorić: Moram skinuti kapu Jagodiću šta radi sve sa Slogom

MOKRI DOLAC

Posušje pobijedilo Slogu sjajnim golom u 94. minuti

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori