BANJA LUKA

ZAHVALILI SE DODIKU: Borac izmirio sva dugovanja!

BANJALUČANI SE SPASILI

Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković na konferenciji za medije govorio o aktuelnoj situaciji u klubu i problemima sa kojima se "Velikan iz Platonove" susreo na početku 2023. godine.

Početkom 2023. godine banjalučki Borac našao se u nezavidnoj situaciji. Klubu iz Platonove ulice bilo je potrebno 2.000.000 KM za nastavak sezone, zbog čega su i pripreme "crveno-plavih" kasnile, te će početi u subotu, 14. januara.

S obzirom na novonastalu situaciju i finansijske probleme koje klub nije mogao samostalno da riješi, morali su da reaguju i iz Vlade Republike Srpske. Tako su osigurana sredstva za drugi dio sezone. Na konferenciji za medije održanoj danas u Trofejnoj sali Gradskog stadiona potpredsjednik Banjalučana Bogoljub Zeljković želio je da upozna javnost sa aktuelnostima u klubu, pritom se zahvalivši institucijama Republike Srpske na svesrdnoj pomoći.

"U prethodnom periodu bilo je mnogo spinovanja i stvari koje su se iznosile u javnost, tako da smo željeli da pojasnimo trenutnu situaciju. Kako god to nekome zvučalo, moram da se zahvalim predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i Vladi Republike Srpske na čelu sa premijerom Radovanom Viškovićem na razumijevanju i pomoći, koju nam pružaju u kontinuitetu. Zahvaljujući njima uspjeli smo da prebrodimo trenutnu situaciju, gdje su nam nedostajala značajna sredstva kako bismo nastavili rad. Riješili smo problem koji je spominjan u javnosti, juče i danas isplatili smo sve obaveze za prethodnu godinu, a paralelno sa tim riješili smo obaveze za dobijanje domaće i evropske licence", rekao je na početku Zeljković.

VEZANE VIJESTI

KOŠEVO

REMI NA KOŠEVU: Prednost Borca se istopila na pet bodova!

ZABRANIO MUP KS

Navijači Borca ne mogu na Koševo, saopštenjem reagovao i Bordo klub!

OBAVLJNEN ŽRIJEB

Zrinjski domaćin u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine!

BANJA LUKA

Borac se plasirao u finale Kupa BiH

WWIN LIGA BIH

Nastavlja se WWin liga BiH: Derbi igraju Borac i Sloga u Banja Luci!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori