FRANCUSKA

Kylian Mbappe nikada neće preboljeti poraz u finalu SP-a!

IZJAVIO ZA FRANCUSKE MEDIJE

Kylian Mbappe rekao je francuskim medijima, nakon nastavka sezone u francuskoj nogometnoj elitnoj ligi, da nikada neće preboljeti razočaranje zbog gubitka finala Svjetskog prvenstva.

Francuska zvijezda postigao je gol za pobjedu Paris Saint Germainea u srijedu po povratku na teren nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, prenijela je francuska novinska agencija AFP.

- Mislim da to nikada neću preboljeti - rekao je Mbappe deset dana nakon što je postigao het-trik u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

Južnoamerikanci su nakon jedanaesteraca osvojili treću titulu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Mbappe je pokazao malo znakova razočaranja i neuspjeha u prvom kolu nastavka francuske nogometne lige nakon pauze Svjetskog prvenstva. Dvadesetčetvorogodišnji napadač je u 96. minuti uspješno izveo najstrožiju kaznu za pobjedu PSG-a nad Strasbourgom rezultatom 2:1. Mbappe je najbolji strijelac prve francuske lige sa 13 golova.

- Kao što sam rekao svojim saigračima, nema razloga zašto klub treba da plati cijenu neuspjeha reprezentacije, to su dvije vrlo različite stvari - rekao je Mbappe.

Neymar, koji je ostao u suzama nakon što je Brazil eliminiran u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske, isključen je zbog dva žuta kartona u pobjedi PSG-a.

VEZANE VIJESTI

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

SLUŽBENO SAOPŠTENJE

SAGI DOLAZI KRAJ: Oglasio se Real u vezi Mbappea!

FRANCUSKA

LOVREN O FRANCUSKOJ: Ovdje život nije normalan!

FRANCUSKA

Pogledajte golčinu Seada Kolašinca u pobjedi Marseillea!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori