BUŽIM

Otvoren Novogodišnji malonogometni turnir u Bužimu!

BUŽIMSKA ZIMA 2022

Manifestacija “Bužimska zima 2022” večeras je u Sportskoj dvorani Bužim svečano i otvorena Novogodišnjim malonogometnim turnirom koji ove godine organizira Futsal klub “Bužim”.

Čast i zadovoljstvo da otvori prvu organiziranu manifestaciju ovog tipa u Bužimu imao je općinski načelnik Mersudin Nanić.

U narednim danima u sklopu manifestacije imamo još mnoštvo sadržaja kao što su „Sajam na Pleski“, zajednički lov za počasne članove i prijatelje ULD „Lovac“ Bužim, te dva koncerta sevdalinke i duhovne muzike. Prvi koncert će biti održan u JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Bužim dana 29.12.2022. godine pod nazivom „Veče muslimanske duhovnosti“, dok će drugi koncert pod nazivom „Veče narodne muzike i sevdaha“ biti održan 30.12.2022. godine na prelijepom trgu „Alije Izetbegovića“. Važno je pomenuti da u manifestaciji „Bužimska zima 2022“ učestvuju uglavnom domaće snage sa kojima se Bužim ponosi gdje god da učestvuju, odnosno nastupaju. Ovom prilikom pozivamo vas da pratite i uveličate sve ovogodišnje sadržaje koji su pripremljeni za sve građane općine Bužim i njihove goste.

Nakon što je otvorio prvu manifestaciju “Bužimska zima 2022” načelnik općine Mersudin Nanić je posebno naglasio:

“Pripala mi je čast da večeras otvorim manifestaciju “Bužimska zima 2022”  koja će postati tradicionalna i sa bogatijim sadržajima. Ovogodišnju manifestaciju počinjemo ovim malonogometnim turnirom na kojem je prijavljen veliki broj ekipa sa područja cijelog kantona što još jednom pokazuje da malonogometaši vole doći i igrati pred ovom publikom koja zna cijeniti i nagraditi svaki dobar potez. Pored malonogometnog turnira Izet Nanić koji se igra tokom Slobodarskih dana ovo je drugi najveći malonogometni turnir na Unsko sanskom kantonu. U slijedećih nekoliko dana pripremili smo niz zanimljivih sadržaja i ja sam uvjeren da će Bužimljanke i Bužimljani znati uživati narednih nekoliko dana u svom gradu”.

VEZANE VIJESTI

NOVI PAZAR

PRAZNIK FUDBALA U NOVOM PAZARU: U toku prijave za turnir!

VELIKA KLADUŠA

Počele prijave ekipa za Novogodišnji turnir 'Velika Kladuša 2023'

FUTSAL

KAKVA MAJSTORIJA: Sadet Šahinović pogodio u stilu Ricardinha!

BUŽIM

Završen 27. Malonogometni turnir 'Izet Nanić' u Bužimu!

BUŽIM

U Bužimu održan Memorijalni turnir veterana u velikom fudbalu!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori