MOSTAR

Senad Kevelj: Fokus je na organizaciji omladinske škole!

PREDSJEDNIK VELEŽA

Predsjednik Veleža Senad Kevelj obratio se medijima na press konferenciji pri imenovanju novog trenera Nedima Jusufbegovića i direktora Sanjina Alagića. 

"Gospodin Nedim Jusufbegović je poznato lice u Mostaru i Veležu. Mislim da je za vrijeme Jusufbegovića napravljen rekord od osam ili devet utakmica bez poraza. Nikad to niko u novoj historiji Veleža nije uspio napraviti. Želimo dodatni iskorak i zaokret kada je riječ o prvoj ekipi Veleža. Sva komocija i sloboda u radu, neće biti nikakvih uticaja i pritisaka. Sve odluke kada je riječ o prvom timu i sportskom dijelu je na njemu. Uprava stoji iza njega i ima svu podršku", kazao je Kevelj te dodao:

"Fokus, a to sam rekao i treneru, a pogotovo direktoru je organizacija omladinske škole Veleža. Tu nema pomaka i jako je slab taj dio. To je prije svega na direktoru, a zamolio sam i našeg šefa struke da pomogne direktoru. Imperativ je i svim silama ćemo nastojati da idemo prema gornjem dijelu tabele, ali imperativ svih nas je to", završio je Kevelj.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

VELEŽ ODBIO SARAJEVO! Hoće li se iko odazvati?

MOSTAR

IZBACILI VELEŽA: Široki Brijeg u 1/2 finalu Kupa BiH!

NOVI KIKS SUDIJA

TUZLA CITY ŽESTOKO OŠTEĆENA: Poništen je čist gol protiv Veleža!

MOSTAR

SPEKTAKL U ČAPLJINI: Velež želi trijumf za play off!

KUP BIH

Nastavlja se kriza Veleža, Široki Brijeg savladao Rođene!

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori