TEORIJA ZAVJERE

PANIKA U BARCELONI: Stiže osveta Bayerna za Lewandowskog!

STRAH OD ISPADANJA

Barcelona sebi nije smjela dopustiti poraz od Intera u prošlom kolu Lige prvaka, sada svaku utakmicu moraju igrati na pobjedu. U Barceloni su počeli paničariti, jer trenutna situacija na tabeli ih vodi u Ligu Evrope a nakon 153 miliona eura potrošenih na pojačanja, teško će biti navijačima opravdati drugi razred Europe...

Xavi i družina u prve tri utakmice pobijedili su samo Viktoriju Plzen, na trećem su mjestu sa 3 boda, dok je Inter zaradio 6, a Bayern 9. Kalkulacija je mnogo, ali neke stvari su ipak sigurne. Pobjeda Bayerna protiv Viktorije u srijedu znači prolaz dalje Bavaraca, dok su Inter i pogotovo Barcelona još daleko od toga.

Barcelona i Inter će igrati u srijedu novi meč, u slučaju pobjede Barcelone ova dva tima bi izjednačila bodovno stanje. U petom kolu kataloncima slijedi Bayern, dok Inter igra kući protiv Viktorije, i vjeruje se da će osvojiti tri boda. Barcelona u tom slučaju ne smije izgubiti od Bayerna da bi imala priliku uhvatiti zadnji vagon za spas u šestoj utakmici, kada odlaze na gostovanje u Češku.

I tu kreće Barcina "teorija zavjere" prema informacijama direktno iz svlačionice Camp Nou stadiona. Dakle, Katalonci misle da će Bayern, ako osigura prolaz prije zadnjeg kola i dvoboja s Interom, namjerno pustiti Talijanima da pobjede kako bi eliminirali ozbiljnijeg protivnika iz Lige prvaka i usput se "osvetili" za transfer Roberta Lewandowskog.

VEZANE VIJESTI

BRAZIL

Daniel Alves osuđen na 4,5 godine zatvora

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

TURSKA

Ovo je najveći izlazni transfer iz turske Superlige svih vremena

ŠPANIJA

Barcelona želi švedsko čudo od djeteta. Pogledajte njegove poteze

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori