ITALIJA

VIDEO: Nevjerovatna završnica utakmice Juventusa i Salernitane!

LUDNICA U TORINU

U 6. kolu italijanskog nogometnog prvenstva Juventus i Salernitana su odigrali 2:2, a domaćin je iščupao bod nakon haotične završnice golom u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Torinskoj Staroj dami je to već četvrti remi u prvih šest ligaških kola, uz dvije pobjede, dok je Salernitana produžila niz bez poraza na pet kola. Bila je to nevjerojatna utakmica sa četiri gola i još dva poništena gola, tri crvena i devet žutih kartona u kojoj su gosti poveli s 2:0, a Juve je potom izjednačio.

Salernitana je povela u 18. minuti golom Antonio Candreve. Izjednačio je Dušan Vlahović u 39. minuti, no pogodak je poništen zbog ofsajda. U posljednjim trenucima prvog dijela gosti su zabili i drugi gol.

Bremer je igrao rukom u šesnaestercu, a sudac Matteo Marcenaro pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Krzysztof Piatek. Posljednji put je Juve gubio s dva razlike kod kuće u prvenstvu prije 18 godina od Leccea (1:3).

U 51. minuti Juve je smanjio preko Bremera, a u prvoj minuti sudijske nadoknade dobio i kazneni udarac nakon što je Tonny Vilhena nespretno startao na protivnika. Leonardo Bonucci je pucao, Luigi Sepe je obranio, no Bonucci je pospremio odbijanac za 2:2.

U petoj minuti nadoknade Juventusov napadač Arkadiusz Milik je zabio gol za 3:2, skinuo dres i dobio drugi žuti karton. No, pogodak je poništen zbog ofsajda, a potom je zbog prigovora isključen i Juan Cuadrado.

U devetoj minuti nadoknade i gosti su ostali s igračem manje, a isključen je Federico Fazio. 

VEZANE VIJESTI

ITALIJA

Pogba suspendovan na 4 godine zbog dopinga!

MLADI REPREZENTATIVAC

Juventus Tarika Muharemovića šalje na posudbu, ostaje u Seriji A!

SERIA A

Juventus dao novi ugovor igraču suspendovanom zbog klađenja!

UEFA EUROPA LIGA

Remi Seville i Juventusa, Roma slavila protiv Leverkusena!

TRANSFER VIJESTI

Reprezentativac BiH na meti dva evropska velikana!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori