MINHEN

Evo kako je Hasanu Salihamidžiću produžen mandat u Bayernu!

JEDNOGLASNA ODLUKA

Nekadašnji reprezentativac BiH Hasan Salihamidžić već pet godina je na funkciji sportskog direktora Bayerna.

Zbog dobrog rada Salihamidžić je prošle godine imenovan u board direktora te je dobio još veće ovlasti u klubu, a sinoć je jednoglasno odlučeno da se potpiše novi ugovor do ljeta 2026. godine. 

- Hasan Salihamidžić je odradio odličan posao u pet godina koliko je na čelu Bajerna. On kontinuirano razvija sportsko područje naših stručnjaka i talenata strukturno i osobno. Uz naše rezultate na terenu, uvijek pazi i na privredno okruženje. Naš tim nadahnjuje naše navijače atraktivnim i uspješnim nogometom. Nadzorni odbor je uvjeren da će on i njegovi kolege u odboru nastaviti uspješno oblikovati sportsku FC Bayerna u godinama koje dolaze - rekao je predsjednik Bajlyerna Herbert Hainer.

Hasan Salihamidžić se zahvalio Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju, a posebno predsjedniku Nadzornog odbora Herbertu Haineru koji je u svakoj fazi podržavao njegove ideje i planove. 

- Uvijek sam govorio: Volim Bajern, Minhen je moj dom. Jako sam zadovoljan što našu vrlo dobru i u konačnici snažnu saradnju možemo nastaviti do 2026. godine. Moj cilj i cilj mojih kolega iz uprave, kojima također želim zahvaliti, je da našim članovima i navijačima svake sezone ponudimo nacionalno i međunarodno konkurentnu i uspješnu momčad, temeljenu na ekonomskim razlozima. I dalje ću davati sve od sebe za ovo - na jako smo dobrom putu - poručio je Salihamidžić.

VEZANE VIJESTI

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

TURSKA

Ovo je najveći izlazni transfer iz turske Superlige svih vremena

RASKOŠ

Kane napravio ceh od milion eura u minhenskom hotelu

DFB POKAL

Bayern Munchen je iz Kupa izbacio trener koji radi u vrtiću!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori