KONFERENCIJSKA LIGA

Evo šta je Sergej Jakirović rekao igračima nakon jedanaesteraca!

SJAJNI TRENER PLEMIĆA

ŠK Zrinjski ispao je od Slovana iz Bratislave na najdramatičniji mogući način.

Nakon što su imali 1:1, rezultat koji ih je vodio dalje, i još uz igrača više, primili su gol u drugoj minuti nadoknade drugog produžetka. Psihički uzdrmani nisu se mogli vratiti u raspucavanju, promašili su dva penala i za Mostarce je Europa gotova

 "Ne znam bi li Hitchcock ovako nešto izrežorao, ali zato je nogomet najljepša igra, puna preokreta. Može se reći da nismo imali sreće, ali jako sam ponosan na svoje igrače. Hvala i svima što su došli i davali nam podršku", kazao je trener Zrinjskog Jakirović poslije utakmice, koji je izgubio glas tokom susreta. 

Šef struke Plemića otkrio je i što je rekao igračima nakon ovakve drame.

"Svi smo razočarani, teško nam je, ali rekao sam im da su i najbolji igrači na svijetu promašivali jedanaesterce. To se pogotovo događa nakon 120 minuta ovakve utakmice, silnog trošenja. Preponosni smo na ono što smo napravili, ali moramo se okrenuti prvenstvu. Ovo je bilo lijepo, željeli smo tu grupnu fazu, jer nitko dosad nije uspio, ali očito ćemo morati još sačekati", dodao je Jakirović zahvalivši se navijačima koji su potegnuli do Slovačke.

 "Očekivao sam naše navijače u velikom broju. Bilo ih je puno po raznim sektorima koji su došli u svom aranžmanu. Hvala im jer nije lako izdvojiti novac i doći ovako daleko. Mi ćemo se sada truditi da im u prvenstvu pružimo razloga za slavlje", zaključio je Jakirović.

 

VEZANE VIJESTI

ZAGREB

Sergej Jakirović s Dinamom izbacio Betis!

MOSTAR

Zrinjski doveo zvučno pojačanje

GRBAVICA

Željezničar i Zrinjski završili bez golova

MOSTAR

Nemanja Bilbija napušta Zrinjski?!

ŠPANIJA

Jakirović nakon velike pobjede: Ušli smo u historiju

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori