PROMJENA STADIONA

Derbi između Tuzle i Slobode se neće igrati u Banovićima!

POZNATA NOVA LOKACIJA

Derbi utakmica 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Tuzla Cityja i FK Slobode neće biti odigrana u Banovićima kako je to ranije bilo najavljeno, nego će ovi timovi odmjeriti snage u Gradačcu na stadionu Banja Ilidža...

Zbog rekonstrukcije travnjaka stadiona Tušanj u Tuzli, ovi timovi su bili primorani naći zamjenske stadione. Iako je ranije bilo najavljeno da će Tuzla City svoje domaće utakmice igrati u Banovićima, susret protiv FK Sloboda će ipak biti odigran u Gradačcu na stadionu Banja Ilidža. Gostujućim navijačima je zabranjen dolazak, s obzirom da je NS/FS BiH donio takvu odluku zbog nemogućnosti sprovođenja pravilnikom propisanih bezbjedonosnih mjera za prijem i dolazak gostujućih navijača.

Ovo će za Tuzla City biti prva utakmica u novoj sezoni Premijer Lige BiH, s obzirom da su nastupali u Evropi i nisu bili u mogućnosti igrati mečeve domaćeg takmičenja. FK Sloboda je poražena u Širokom Brijegu, a otkazane su im utakmice protiv Zrinjskog i Veleža, tako da će oba tima danas tražiti prve bodove ove sezone.

Utakmica između Tuzla Cityja i Slobode igra se danas (nedjelja) sa početkom od 17:00 sati a direktan prijenos osiguran je na Arena Sport.

VEZANE VIJESTI

TUŠANJ

Brutalan odgovor iz Tuzle na poziv Ismira Mirvića!

KONJIC

Tuzla i Igman gurnuli Želju na predznanje mjesto!

AFRIKA

Emilio Nsue izbačen iz reprezentacije zbog krađe!?

KUP NACIJA

Bivši igrač Tuzla Cityja proglašen najboljim strijelcem Afričkog kupa nacija

TUŠANJ

Sloboda oštećena prilikom izvođenja jedanaesteraca protiv Sarajeva?

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori