LIVNO

Zlatko Dalić u Livno dovodi velikane hrvatskog nogometa!

HUMANITARNA UTAKMICA

Humanitarni glazbeno-sportski događaj "Šampioni srca", koji će se održati 11. augusta u Livnu, okupit će brojna poznata imena iz svijeta sporta i glazbe, a sve s ciljem pomoći u radu dobrotvornih udruga.  

Kako su priopćili organizatori, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić zajedno s Matom Bulićem, Jurom Krstanovićem, Ivanom Jolićem, Dubravkom Pervanom i gradonačelnikom Livna Darkom Ćondrićem organizira glazbeno-sportski spektakl "Šampioni srca".

Planirano je da se događaj održi 11. augusta u Livnu na stadionu NK "Troglav". Program počinje u 18 sati, i to nogometnom utakmicom "Humanih zvijezda Hrvatske" protiv ekipe "Livna i prijatelja", a u nastavku će se održati glazbeni program s početkom u 20 sati.

Mnoga velika imena sporta, glazbe i javnoga života bit će gosti Livna toga dana.

Nogometno umijeće pokazat će i sam Zlatko Dalić, ali i bivši 'Vatreni', Davor Šuker, Ivica Olić, Marijo Mandžukić, Vedran Ćorluka, Stipe Pletikosa, Dražen Ladić, Antony Šerić, Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Joe Šimunić, kao i glazbenik Amir Kazić Leo, glumac Slaven Knezović "Grof", Željko Mavrović i mnogi drugi.

U glazbenom dijelu, među ostalim, nastupit će Dražen Zećić, Dalmatino, Mate Bulić, Željko Bebek, Jole, Ivana Marić, Amir Kazić Leo, Dijana Pavković i Teška Industrija.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje novčanih sredstva za pomoć u radu udrugama: "Kap ljubavi" iz Tomislavgrada i "Puž" iz Livna, kao i prikupljane pomoći za obnovu hrvatskog doma "Stjepan Radić" u Šujici.

Prije toga, također na terenima NK Troglava u Livnu od 8. do 10. kolovoza održat će se nogometni kamp "Zlatko Dalić" za djecu uzrasta 9 do 14 godina.

"Naime, Dalić je svoje prve nogometne korake napravio upravo na livanjskim Zgonima u dresu Troglava. Mjesto je to početka Dalićevog nogometnog puta, a sigurni smo i buduće polazište nekim novim generacijama nogometaša Livna, ali i onih koji će biti sudionici kampa iz cijele BiH i Hrvatske", kažu organizatori.

Dalić je povodom održavanja kampa izjavio kako je sretan i ponosan što se ponovno pokrenula nogometna priča u njegovom rodnom Livnu, da tu ima puno djece koja su aktivna, da se radi na povratku nogometa i da se Livno ponovno pojavi na nogometnoj karti.

"Posebno me raduje što će se ovim povodom okupiti kvalitetni treneri te neka eminentna imena hrvatskog nogometa poput Jarnija, Šukera, Pletikose, da djeca uče od njih i da im oni budu primjer. Bit će to lijepa 3 dana gdje će se djeca družit, učit i igrat", kazao je Dalić, aktualni izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije.

VEZANE VIJESTI

VEZNJAK DINAMA

OGLASIO SE SUČIĆ: Hrvatska je moja domovina!

HRVATSKA

Bivši reprezentativac BiH osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci

HRVATSKA

Selektor Hrvatske dobio otkaz zbog izjave o Dinamu

HRVATSKA

Jedan od najvećih svjetskih talenata promijenio državljanstvo, nastupat će za Hrvatsku

HRVATSKA NA EURU

Rođeni Zeničanin odveo Hrvatsku na EURO: 92. smo napustili dom!

PROMO

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori