ZAKOPANE RATNE SJEKIRE?

Oglasio se Salihamidžić nakon posjete Lewandowskog!

FOTO/INTERVJU: SKYSPORT.DE

Nakon transfera Lewandowskog u Barcelonu, čiji je proces jako dugo trajao i nakon njegovog povratka iz Amerike, 33-godišnji poljak je danas posljednji put posjetio Bayern ali i kancelariju Hasana Salihamidžića gdje su razgovarali 15 minuta. Izgleda da su "ratne sjekire zakopone" s obzirom da je bilo mnogo varnica s obje strane...

"Ja, Lewandowski me posjetio danas u birou gdje smo razgovarali nekih 15 minuta, mogu reći da je to bio jedan jako prijatan razgovor gdje smo sve razjasnili. On je sretan da smo se svi zajedno rastali na jedan fin način, ja sam sretan također. Na kraju treba reći da je on mnogo doprinio Bayernu, ja sam mu poželio mnogo sreće u budućnosti i on će se sad koncentrisati na njegove nove izazove."

"Poslije Gerda Müllera niko nije doprinio Bayernu kao Lewandowski, mislim da bi to trebalo tako ostati, želim mu sve najbolje. Mi ćemo se sad koncentrisati na utakmicu protiv Eintracht Frankfurta, tima koji je osvojio Europa Ligu, uvijek težak protivnik i uvijek teško gostovanje. Interesantna utakmica nas očekuje. Mi smo spremni, dobro smo trenirali i radujem se utakmici."

"Mislim da smo mnogo pričali o Lewandowskom u prethodnom periodu, mediji su također mnogo pisali, mislim da se navijači sada raduju novoj momčadi, novim igračima, ja također i idemo dalje."

VEZANE VIJESTI

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

RASKOŠ

Kane napravio ceh od milion eura u minhenskom hotelu

DFB POKAL

DRAMA U NJEMAČKOJ: Trećeligaš izbacio Bayern iz Kupa!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE

Oglasili se iz Bayerna: Na strani smo jevreja i Izraela!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori