NAZAD NA ALLIANZ ARENU

Robert Lewandowski se vratio u Minhen!

POVRATAK OTPISANIH

Prije dvije sedmice Robert Lewandowski je prešao u Barcelonu i svom novom klubu se odmah priključio na američkoj turneji. Nakon što se tim Barcelone vratio iz Amerike i nakon što su fudbaleri dobili tri dana slobodno, Lewandowski se odmah zaputio u Minhen i to iz dva razloga...

Nakon 12 godina provedenih u njemačkoj Bundesligi prije nekoliko dana svemu tome došao je kraj. Poljski reprezentativac koji je od 2010. do 2014. igrao za Borussiju Dortmund i poslije toga od 2014. do 2022. za Bayern, osvojio je sve što se moglo osvojiti. Nakon dvije titule prvaka sa Dortmundom osvajač je još 8 titula prvaka Njemačke sa Bayernom.

Mnogo trofeja je prikupio sa Bayernom a jedan od razloga zašto se u ponedjeljak vratio na Allianz Arenu jeste fotografija sa svim tim trofejima u pozadini!

LEWANDOWSKI SE OPRAŠTA SA SVIM ZAPOSLENIM U BAYERNU

Danas će se Lewandowski oprostiti od svojih timskih kolega kao i zaposlenih ljudi u klubu na jedan poseban način. To je drugi razlog njegovog povratka. Da li će se sastati sa rukovodstvom tima, još uvijek nije poznato, s obzirom da je došlo do nesuglasica i varnica na ovoj relaciji. Hasan Salihamidžić je prvi dan rekao da se sve dogodilo brzo i da će se Lewandowski vratiti na kafu gdje će se u miru i na fer i sportski način oprostiti. Ostaje da vidimo da li će se to danas i dogoditi.

Nakon njegove posjete "Säbaner Straße" slijedi povratak za Barcelonu, gdje se nastavljaju pripreme za početak nove sezone i prvu utakmicu protiv Rayo Vallecana (13. augusta u 21:00 sati).

VEZANE VIJESTI

BRAZIL

Daniel Alves osuđen na 4,5 godine zatvora

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

ŠPANIJA

Barcelona želi švedsko čudo od djeteta. Pogledajte njegove poteze

SUPER LIGA

Samo su Real Madrid i Barcelona za Super ligu, ostali velikani rekli NE!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori