PODGORICA

LJUDSTVO I ČOJSTVO: Crnogorci uplatili pare za kombi!

SJAJAN POTEZ NAVIJAČA CRNE GORE

Jedan navijač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je išao u Podgoricu na meč 3. kola Lige nacija pamtit će to putovanje dok je živ.

Naime, njemu je prvo zapaljen kombi i kada se činilo da je "zaglavio" u Podgorici, Crnogorci su se pokazali kao izuzetni domaćini i prijatelji. Prvo su ugostili našeg navijača, a onda pokrenuli akciju prikupljanja sredstva kako bi mu kupili novi kombi i tako mu se odužili. 

Samo dan je bio dovoljan da se skupi novac, a navijači iz Crne Gore danas su stigli u Sarajevo kako bi navijaču "Zmajeva" uručili prikupljeni novac. 

On (identitet poznat redakciji) je za portal "Avaza" rekao da bi volio da se ne objavljuje njegovo ime. Istakao je zahvalnost, ali i sreću što je na kraju sve ispalo kako treba, a osim novca za kombi dobio je i prijatelje iz Crne Gore. 

- Stvarno su osvjetlali svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlali svoj obraz, tako želim i ja osvjetlati svoj obraz i da ih ugostim.

Pokušali smo to danas uraditi, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom - rekao je bh. navijač za portal "Avaza" i dodao:

- Baš im se zahvaljujem od srca, srdačno ih pozdravljam. Dobrodošli su uvijek u našu domovinu kao gosti, kao prijatelji, kao braća

VEZANE VIJESTI

BIVŠI SELEKTOR

Baždarević: J*bo ga ti šta ćeš na utakmici ako si protiv Saveza!

24. KOLO

BITNA POBJEDA: Igman iz Konjica slavio protiv dobojske Sloge!

SELEKTOR BIH

Savo Milošević brzo zaboravio Ukrajinu, zapjevao u Beogradu!

NORVEŠKA

Izabranici Dubravka Orlovića preokrenuli 0:2 protiv Crne Gore

ETNO SELO STANIŠIĆI

Kadetska reprezentacija BiH slavila protiv Bjelorusije!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori