NSBiH

VIZIJA POSTAJE STVARNOST: Hibridni tereni dolaze u BiH!

INVESTICIJA KOJA ĆE POBOLJŠATI KVALITETU LIGE

Nakon provedene tenderske procedure predstavnici NS/FS BiH danas su potpisali Ugovor sa najpovoljnijim izvođačem radova na Projektu „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“, a to je Konzorcij ponuđača koji čine: Wickr Group a.s., Hellasod SA i Tarkett sports B.V.

Ugovorom je obuhvaćena I faza radova u 2022. godini, za pet stadiona i to: „Gradski stadion“ Banja Luka, stadion „Tušanj“ Tuzla, stadion „ Asim Ferhatović Hase“ Sarajevo, stadion „Rođeni“ Mostar i „Gradski stadion“ Mostar. Danas su takođe potpisani i pojedinačni ugovori o zajedničkom učešću, odnosno sufinansiranju Projekta sa klubovima: FK „Borac“ Banja Luka, FK „Sarajevo“ Sarajevo i HŠK „Zrinjski“ Mostar.

U narednom periodu ugovore će potpisati FK „Velež“ Mostar i Grad Tuzla sa svoja dva kluba FK „Sloboda“ i FK „Tuzla City“.

"Kada sam najavio Projekat rekonstrukcije 12 terena na stadionima klubova Premijer lige, bilo je onih koji nisu vjerovali da to možemo realizovati. Danas, kada su prvi klubovi potpisali ugovore, želim da im čestitam i sa ponosom ističem da počinjemo viziju pretvarati u stvarnost. Siguran sam, da će na terenima sa hibridnom travom, naši klubovi igrati još ljepši, brži i atraktivniji fudbal. Razvoj infrastrukture je naš ključni strateški cilj i idemo korak po korak da realizujemo sve što sam obećao na početku mandata", kazao je Vico Zeljković

VEZANE VIJESTI

GRBAVICA

Poruka predsjednika Vice Zeljkovića

SARAJEVO

Zeljković: Razmišljamo o skraćivanju WWin lige BiH

RS

Zeljković oslobodio niželigaše iz Rs plaćanja kotizacije

NJEMAČKA

Zvjezdan Misimović se prerušio u svećenika

NJEMAČKA

Misimovića u avionu dočekala poruka na omotu od šećera

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori