MOSTAR

Jakirović: Zajedno slavimo pravoslavne, katoličke i muslimanske blagdane!

PORUKA TRENERA ZRINJSKOG

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović u razgovoru za "Index.hr" govorio je o nacionalizmu kojeg mnogi spočitavaju gradu na Neretvi. 

"Zrinjski je multietnički klub u kojem svi igrači, bez iznimke, funkcioniraju kao jedna složna obitelj. Zajedno slavimo pravoslavne, katoličke i muslimanske blagdane. Što se tiče priča o nekim netrpeljivostima u Mostaru i podijeljenosti grada na istočni i zapadni dio, to ja nisam doživio", kazao je Jakirović te dodao:

"Najnormalnije idem u istočni dio grada, kao što se najnormalnije s druge strane dolazi kod nas. Naravno da će uoči derbija s Veležom biti tenzija, ali to je čisto stvar sporta, ne politike. Na te stvari gledam ovako: živimo u 21. stoljeću, a onaj tko želi ostati u 15. stoljeću, ja mu ne mogu pomoći. Tri puta otkako sam u Mostaru smo igrali gradski derbi i niti jedan put nije bilo problema", pojasnio je Jakirović.

VEZANE VIJESTI

ZAGREB

Sergej Jakirović s Dinamom izbacio Betis!

MOSTAR

Zrinjski doveo zvučno pojačanje

GRBAVICA

Željezničar i Zrinjski završili bez golova

MOSTAR

Nemanja Bilbija napušta Zrinjski?!

ŠPANIJA

Jakirović nakon velike pobjede: Ušli smo u historiju

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori