TUŠANJ

TUZLA SE SPASILA PORAZA: Radnik nosi veliki bod s Tušnja!

HOĆE LI MUSEMIĆ DOBITI OTKAZ?!

Radnik iz Bijeljine uzeo je veliki bod na teškom gostovanju protiv Tuzla Cityja na Tušnju. Konačan rezultat meča glasio je 3:3.

Nakon što su u dvije utakmici primili devet golova (pet od Zrinjskog i četiri od Veleža), fudbaleri Tuzle Cityja su sa imperativom pobjede dočekali bijeljinski Radnik u 25. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Međutim, Radnik se pokazao kao kvalitetna ekipu te su tri puta vodili u ovom meč, ali je domaća ekipa ipak uspjela na kraju da stigne do jednog boda. Na kraju je bilo 3:3.

​​​​​​Gosti iz Bijeljine su do vodstva stigli u 10. minutu nakon centaršuta iz kornera Anesa Vazde, a najviši u skoku bio je Ante Živković i pogodio mrežu domaćina - 0:1.

Šest minuta kasnije Tuzla stiže do izjednačenja. Nakon kornera loptu je u gol pospremio Jasmin Čeliković na asistenciju Mehanovića. Bio je to njegov drugi pogodak ove sezone.

U 66. minuti preslikana situacija na drugoj strani. Nakon kornera najviši u skoku je bio Đorić, koji je pobjegao Ensuu i pogodio za novo vodstvo Radnika.

Četiri minute kasnije domaća ekipa stiže do izjednačenja. Pereira je uputio odličan centaršut, Džafić pogodio glavom - 2:2.

A onda u 87. minutu novi šok za Tuzlake. Nakon gužve u šesnaestercu najbolje se snašao rezervista Haris Handžić koji pogađa za 2:3.

I kada smo mislili da će Radnik odnijeti puni plijen sa Tušnja, Mišić pogađa za konačnih 3:3.

VEZANE VIJESTI

TUŠANJ

Brutalan odgovor iz Tuzle na poziv Ismira Mirvića!

KONJIC

Tuzla i Igman gurnuli Želju na predznanje mjesto!

AFRIKA

Emilio Nsue izbačen iz reprezentacije zbog krađe!?

KUP NACIJA

Bivši igrač Tuzla Cityja proglašen najboljim strijelcem Afričkog kupa nacija

1/8 FINALA

Velež bio na koljenima, a onda se ukazao Haskić

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori