ČAPLJINA

'FITNESS CENTAR LIFE' - najbolji i najopremljeniji u Hercegovini!

SVE ŠTO JE POTREBNO JEDNOM SPORTAŠU

"Fitness Centar Life" u Čapljini već dugi niz godina mjesto je okupljanja sportaša i rekreativaca koji svoje treninge rade pod stručnim nadzorom Matea Jovanovića i njegovog tima trenera.

Osim kondicijske pripreme sportaša 'Life' nudi svojim članovima i vrhunske uvjete za oporavak od ozljeda uz 'Compex 6' vrhunski uređaj koji pruža mnoge mogućnosti elektrostimulacije mišića, regeneracije nakon napornih treninga i utakmica.

Također, 'AIRrelax čizme' uređaj koji radi na otpor zraka i pritiska vaše umorne noge i tako vrši masažu istih. Koristi se i kod anticelulitnih programa.

'Hypervolt masažni pištolj'- služi u pripremi za trening kao zagrijavanje ili za oporavak nakon treninga. 

"Koliko je bitna kondicijska priprema to svi znamo kao i reakcija prvog koraka po izgubljenoj lopti, agilnost i eksplozivnost, uzeli smo i 'BlazePod' suvremeni uređaj za poboljšanje vremena reakcije, koordinacije, agilnosti i brzine", kazao nam je Jovanović.

Trener Mateo Jovanović je završio i veliki broj edukacija iz oblasti rekreacije i kondicijske pripreme a i sam je organizator nekih od njih.

U njegovom centru česti su gosti brojni reprezentativci Bosne i Hercegovine poput Nikole Prce, Luke Menala, naše Maje Ječić (ženski nogomet) kao i Petra Brajkovića, kadetskog reprentativca BiH čije video priloge iz "Fitness centar life" možete pogledati u nastavku:

 

 

 

 

 

 

VEZANE VIJESTI

PROMO

Ako se želite spremiti za sezonu posjetite Fitness centar Life!

POGLEDAJTE

GABELJANI SLAVE: Kondicioni trener predvodio ludo slavlje! (VIDEO)

NOVI STRUČNI ŠTAB

GOŠK RADI PRAVE STVARI: Mateo Jovanović novi kondicijski trener!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori