ZENICA

RADOSNE VIJESTI ZA ZENIČANE: Zenički simboli ponovo skupa!

BOLJI DANI DOLAZE ZA ZENIČKI ČELIK

Na radost članova, navijača i simpatizera NK Čelik Zenica, ponosno objavljujemo da je uspostavljena saradnja s kompanijom ArcelorMittal Zenica, stoji u saopštenju NK Čelik. 

Dalje vam prenosimo u cijelosti saopštenje kluba iz Zenice:

"Nakon gotovo 15 godina, obnovljena je saradnja s kompanijom koja upravlja zeničkom željezarom, te čvrsto vjerujemo da će novo partnerstvo, kao garancija neraskidive veze ova dva zenička simbola, trajati decenijama.

Poštujući orijentaciju kompanije ArcelorMittal Zenica da ne sponzorira profesionalni sport nego da sredstva ulaže u razvoj lokalne zajednice, ovo partnerstvo će biti usmjereno u unaprjeđenje omladinskog pogona našeg kluba.

Čvrsto vjerujemo da ćemo kao klub opravdati ukazano povjerenje, te uz podršku novog partnera nastaviti biti dostojan reprezent svih Čelikovaca!

Zaista mi je zadovoljstvo biti na fudbalskom terenu. Ovo je za mene veoma dobar osjećaj i velika motivacija. Čelik je već simbol grada Zenice, kao i naša kompanija koja već 130 godina proizvodi čelik u ovom gradu. Siguran sam da je Čelik uradio mnogo dobrih stvari u prošlosti i da će nastaviti s tim i u budućnosti. Veoma sam zadovoljan rukovodstvom kluba koji pokušava da izgradi pravu organizaciju. Siguran sam da će i uspjeti u tome. Imaju jasne planove i vidim da su toliko motivisani da to i ostvare. Počevši od djece, pa na višim nivoima, to zaista ide u pozitivnom smjeru. Sretan sam što mogu reći da je naša kompanija jedan od učesnika u uspjehu NK Čelika i siguran sam da će Čelik postati jak kao proces proizvodnje čelika u ArcelorMittalu Zenica“, poručio je Generalni direktor kompanije ArcelorMittal Zenica, Nikhil Mehta.

Izuzetno smo ponosni zbog obnavljanje ove saradnje nakon gotovo 15 godina. Upoznati smo sa činjenicom da su naši prethodnici, nažalost, bezuspješno, u više navrata pokušavali uspostaviti ovu saradnju i baš zbog toga nam je posebno zadovoljstvo što je menadžment kompanije ArcelorMittal Zenica pristao biti dio baš ovog projekta i pokazao želju da podrži stabilizaciju i oporavak Čelika“, kazao je član Upravnog odbora NK Čelik, Robert Jonjića.

VEZANE VIJESTI

BiH

Koji sportski klubovi su najveći porezni dužnici u Federaciji BiH?

ZENICA

VELIKO POJAČANJE: Avdija Vršajević potpisao za Čelik iz Zenice!

ZENICA

Robijaši: Džaba vam kad ste židovske ku*ve!

ZENICA

ČELIK NE STAJE: Zeničani doveli pojačanje iz Srbije

ZENICA

ČELIK PRAVI OPASAN TIM: Hrelja potpisao za Zeničane

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori