ITALIJA

Pogledajte na koji način je Inter stigao do pobjede protiv Juventusa

VELIKA DRAMA U DERBIJU

Juventus je u Derby d'Italia ušao kao favorit. Stara dama se nevjerojatnim ligaškim rezultatima u posljednje vrijeme primaknula samom vrhu iako joj se tijekom sezone predviđao debakl.

No, Inter je pokazao zube i u derbiju 31. kola Serie A, u izravnoj utakmici za treće mjesto, slavio minimalnom pobjedom 1-0 i nastavio pohod u odbrani naslova.

Pred kraj prvog dijela dogodio se i ključan trenutak susreta. Dumfries je pao u šesnaestercu, a premda je Irrati inicijalno samo odmahnuo rukom, suci u VAR sobi javili su kako bi ipak mogao pogledati što se dogodilo. Snimka je pokazala da je Morata nagazio Nizozemca, a glavni sudija promijenio je odluku, Španjolcu pokazao žuti karton i Interu dosudio penal.

Calhanoglu je namjestio loptu na bijelu tačku, pucao, a Szczesny mu je obranio udarac. Nastalo je komešanje na odbijenu loptu samo da bi Irrati prekinuo napad, a onda ponovio penal!

Turčin je gađao istu stranu s tim da je ovoga puta udarac bio znatno bolji. Poljski golman nije mogao ništa i Inter je poveo duboko u nadoknadi prvog poluvremena.

VEZANE VIJESTI

ITALIJA

Pogba suspendovan na 4 godine zbog dopinga!

ITALIJA

Maja Jelčić postigla pogodak za Inter

NOVI PAZAR

PRAZNIK FUDBALA U NOVOM PAZARU: U toku prijave za turnir!

MLADI REPREZENTATIVAC

Juventus Tarika Muharemovića šalje na posudbu, ostaje u Seriji A!

ITALIJA

Maja Jelčić fenomenalnim potezima srušila veliki Milan

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori