SELEKTOR BIH

Ivaylo Petev uplatio 10.000,00 KM za liječenje bh. građana

GESTA ZA SVAKU POHVALU

Selektor nogometne selekcije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev, koji nije rođen u našoj zemlji, ali prema vlastitom priznanju, naše ljude osjeća i srcem i dušom, donirao je 10.000 KM za oboljele bh. građane, kojima je potrebna novčana pomoć za liječenje.

Petev je nesebičnu i velikodušnu donaciju od 10.000 KM danas uplatio u Fond za liječenje “Sportisti za život” humanitarne organizacije Pomozi.ba.

„Od prvog dana svog dolaska u BiH znao sam da sam na pravom mjestu. U svom životu sam prošao mnogo dobrih i loših stvari i najmanje što mogu uraditi jeste odužiti se na ovaj način. Došao sam u BiH bez da se mnogo toga znalo o meni. Ne profesionalno, već malo o tome kakav sam čovjek, a svi se mi u životu trudimo da budemo dobri ljudi. To nam svima, uprkos razlikama, treba biti prioritet. Kroz razgovore sa igračima, sa mnogim ljudima iz svog okruženja, shvatio sam koliko se teško živi u BiH i koliko je pomoći potrebno ljudima, za hranu, za liječenje, za svakodnevne stvari, koje ljudima nedostaju“, navodi selektor nogometne reprezentacije BiH.

Dodaje da je sretan što uz sebe ima ljude i igrače koji su puni empatije i koji vole da pomažu, jer smatraju to na neki način i svojom obavezom.

„Svojom dobrotom inspirisali su i mene i želio sam da im se pridružim u misiji pomaganja građanima BiH. U to ime sam odlučio finansijski podržati Fond za liječenje 'Sportisti za život', kojeg su osnovali moj kapiten Edin Džeko i Mirza Teletović i na taj način pomoći u liječenju oboljelih bh. građana. Kao što vi kažete: 'Imamo samo ono što damo' i ako uspijemo spasiti barem jedan život, spasili smo cijeli svijet. To su naše zajedničke pobjede”, poručuje Ivaylo Petev. Organizacija Pomozi.ba zahvaljuje selektoru naše nogometne reprezentacije i želi mu mnogo sreće u utakmicama koje dolaze. Da pobijedi u svakoj, kako u utakmici na terenu, tako i u svim životnim utakmicama.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

PROMO

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

BIVŠI SELEKTOR

Ivaylo Petev još jednom pokazao koliko mu znači BiH!

ENGLESKA

Ahmedhodžić o Petevu: Taman složio ekipu i smijeniše ga

RUMUNIJA

NAMA NIJE VALJAO: Ivaylo Petev ima novi klub!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori