KAKAV PEH

NEVJEROVATNO: Za pola sata zabila tri autogola! (VIDEO)

SVJETSKI REKORD

Meikayle Moore stoperica Liverpoola i reprezentacije Novog Zelanda, postala je viralna iz razloga zbog kojeg niko to ne želi postati.

Na utakmici turnira protiv SAD-a za samo pola sata u prvom poluvremenu zabila je tri autogola. Prvi u 5. minuti, tako što je u vlastitu mrežu nogom skrenula centaršut s lijeve strane.

Samo minutu kasnije Moore je opet zabila svojoj golmanici, ali sada glavom i na ubačaj zdesna. Hat-trick autogolova kompletirala je u 36. minuti, kada je opet nogom u svoju mrežu zakucala još jedan, sada prizemni ubačaj s desnog boka.

Četiri minute kasnije i pet minuta prije kraja poluvremena, Moore više nije mogla izdržati i zamijenjena je. Amerikanke su u drugom dijelu bez njihove "najefikasnije igračice" same zabile još dva gola za ukupnih 5:0.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori